Emelgetted másik kisgyermekedet terhességed alatt? Az első trimeszterben is?
Szombaton töltöttem a 40. hetet, még mindig emelgetem a fiam, másfél éves. Babakocsiba, etetőszékbe, kádba, kiságyba ha egyedül vagyok.
Leguggolni nem nagyon akarok hozzá, mert felállni sokkal rosszabb nekem, mint megemelni, puszi és letenni.
De egyébként ha nem esne jól, biztos nem emelgetném.
1,5 éves a kislányunk, emelgetem, mert a Párom 3 műszakban
dolgozik és nincs mindig itthon fürdetésnél, fektetésnél, stb. Be kell tennem a kiságyba, a kádba, le kell vinnem az elsőről a babakocsit (gyerekkel együtt).
12 hetes vagyok.
Én még csak az első babámat várom, de tuti nem emelgetnék terhesen. Volt már egy vetélésem, nem kockáztatnék. Van aki úgy gondolkodik, hogy ha elmegy hát elmegy, majd lesz másik, én nem vagyok ilyen.
Azért szerintem egy 2-3-4 éves egészséges gyerekkel meg lehet oldani a dolgokat, pl apuka is berakhatja este a kádba a gyereket. Most biztos megint azzal jöttök, hogy apuka dolgozik, de azért nem hinném, hogy annyira általános az, hogy apuka este 8 után még a melóban van. Nyilván van ilyen is, de azért nem ez az átlag.
Ha megoldhatatlan lenne, nem vállalnék gyerekeket ilyen kis korkülönbséggel (mondjuk én amúgy is szeretnék minimum 4-5 év korkülönbséget egyéb okokból is, de ez most nem tartozik ide)
22 hónapos a fiam, 35 hetes vagyok
Talán az első trimeszterben nem emelgettem annyit, de már nem emlékszem. Viszont a mai napig emelem, ha érzem, hogy ez most nem fog jólesni, akkor inkább ölbe veszem vagy leguggolok mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!