Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 várandos nő járásán sétálásk...

1 várandos nő járásán sétáláskor, vagy más testhelyzetéből meg lehet állaptíani, hogy nincs sok ideje hátra szülésig?

Figyelt kérdés
Milyen esetbe,viszik a kismamát tolókocsival,vagy ágyon fekve szülni?
2011. nov. 17. 13:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kismamik inkább hagyátok öt mert nekem már a moderátorok irkálnak hogy milyen rendes gyerek és csak olyan kérdést tesz fel ami minden nöt és férfit érdekel!
2011. nov. 17. 16:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek minden anyukától és kismamától,ma sokat tanultam tőletek.Élőbe tök más vagyok,rendes.
2011. nov. 17. 16:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
De életem te csak a pocakkal foglalkozol nem kérdezel a szűrésekről mikor mit néznek az ultrahangon nem tudod mi az a CTG,hogyan változik a test kívül belül ,tudod mi az linea negra?miért jelenik meg?mik azok a jósló fájások miért vannak?hogyan és mikor indulhat be a szülés?mi a szülés lefolyása?ezek mért nem érdekelnek csak a pocak meg a pocak.
2011. nov. 17. 16:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Hat szerintem a te kerdeseidbol nem sokat lehet tanulni, mivel nem sok ertelmuk van......
2011. nov. 17. 16:18
 15/18 A kérdező kommentje:

Előző nem azt irtam,hogy az én kérdéseimből lehet tanulni.

Előző előtti válaszoló azokról fogok kérdezni,amik nem pocakkal kapcsolatos. Ha nem jól írom segitetek nekem,kijavítani?

2011. nov. 17. 16:19
 16/18 A kérdező kommentje:
16:17 kérdéseidet irom ki amit mondtál,nem érdekel pocak.
2011. nov. 17. 19:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát én most megvédem a kedves kérdezőt, mert nem csak a pocakról kérdez, és a kérdéseinek a többsége nem butaság. Most már egész jól megszoktalak V.cs., a kérdéseiddel nincs gond, de az nem szép Tőled, hogy ha egy kérdés nem tetszik, már törölteted is rögtön.

Fiatal kölyök vagy még, de jegyezd meg, ilyen az élet, nem felelhetsz meg mindenkinek, és mindig lesz olyan, akinek nem tetszik, amit teszel.

Tényleg nődoki akarsz lenni? Akkor hajrá!

2011. nov. 19. 11:14
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen előző,jó végre ezt hallani másoktól is.Jó akkor mai naptól kezdve nem fogom törölni senki válaszát akár mit is ír.Páran megtanitotak az írásra,kérdéseim nem csak pocakokrol szoljon,hanem másról is.Nem tudom,hogy az akarok lenni talán egyszer.
2011. nov. 19. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!