Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi lehet még hátra?

Mennyi lehet még hátra?

Figyelt kérdés
36. héten vagyok, a második babámat várom. Hétfőn voltam orvosnál, aki azt mondta, hogy a baba feje rögzült, és max. két héten belül szülök. A méhszájamat 2000-re írta. Azóta kétszer fordult elő apróbb hasmenésem (becsúszott a bugyiba, észre se vettem!) Keményedéseim vannak, de nem mindig fáj. Most is hányingerem van, és borzasztó fáradtnak érzem magam. Egyébként október 15-re vagyok kiírva, kihúzhatom addig? Annyi mindent meg kellene csinálni még a baba érkezéséig.
2011. szept. 16. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Sose tudhatod, mennyi van még. Egyik ismerősömnek a vége felé mondta a doki, hogy nem fog a baba megszületni még kb. 2 hétig, aztán két nap múlva megszületett. A dokik se tudhatják mindig. De hidd el, ha "megbeszéled" a babáddal, hogy még egy kicsit maradjon odabent, akkor ott marad, amíg nem készültök fel teljesen a fogadására :) Ha meg hamarabb megszületik, annak is nyilván megvan az oka.
2011. szept. 16. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is a 36. héten vagyok, még zárt a méhszáj 3000-es, de nagyon ki kéne még húzni legalább két hétig. Én szedem a magnéziumot, ami nem árthat, de csökkenti a görcsöket. Bár a doki mondta, hogy egy beindult szülést nem tud leállítani. Mindennap mondom a kicsikémnek, hogy még jó helyen van odabent, ne akarjon kibújni és reménykedek. Remélem nektek is kibírja még egy kicsit.
2011. szept. 16. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is okt. 15-re vagyok kiírva :) Szintén második baba. Nekem a tegnapi napom volt nagyon furcsa: olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, folyamatosan keményedett a hasam és pihenés után sem lettem jobban. Babám is kevesebbet mozgott, sőt, alig. És négyszer voltam wc-n, mondjuk nekem nem hasmenésem volt, csak olyan "átlagos". Aztán ma reggelre nincs semmi bajom, mocorog a pici fiúnk, bár mintha nagyon "lecsúszott" volna.... (már néhány hete befordult...)

Na, csak azért írtam le ezeket, hogy tudd, nem vagy egyedül :) Én kedden megyek dokihoz, kiváncsi vagyok, mit mond, milyen lesz az nst?

Hogy mennyi lehet hátra? Ki tudja? Én remélem, nem tart még 4 hétig, nem bírom ki :) Viszont egy fodrász még vissza van, plussz egy nagyobb bevásárlás, és a férjemnek is haza kell érkezni a továbbképzésről, amire elutazott és még jövő hét végén egy hatalmas szülinapi buli....

Kitartás! Remélem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd :)

2011. szept. 16. 10:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Még egy fodrász nekem is hátra van jövő hét szerdán. Hétfőn megyek a dokimhoz, kíváncsi vagyok mit mond. A férjemnek jövő héten lenne osztálytalálkozója, az első mióta érettségizett, szeretném, ha elmenne.

Ja, és kis pukkanásokat is hallok a pocakom felől. Én is próbálom elhitetni a kicsi fiammal, hogy még maradjon bent, mert ott jó helye van.

2011. szept. 16. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Kismamák hogy vagytok? Második válaszoló vagyok, és októberig akartam kihúzni, de még mindig "egyben" vagyok :-) Mostmár nagyon várjuk a kis tököst!
2011. okt. 6. 18:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Még én is egyben vagyok, holnap töltöm a 39. hetet. Hát a dokimnak nem lett igaza a két héttel, de ő már szanatóriumban van, mert szívrohama volt. Inkább ő sietett annyira, hogy még nála szülessen meg a babám! Átadott egy másik dokinak. Egész aranyos, kedves, rendes dokinak látszik. De még csak 15-re vagyok kiírva, és az még egy hét!!!!
2011. okt. 7. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!