Mennyi lehet még hátra?
Szia!
Én is okt. 15-re vagyok kiírva :) Szintén második baba. Nekem a tegnapi napom volt nagyon furcsa: olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, folyamatosan keményedett a hasam és pihenés után sem lettem jobban. Babám is kevesebbet mozgott, sőt, alig. És négyszer voltam wc-n, mondjuk nekem nem hasmenésem volt, csak olyan "átlagos". Aztán ma reggelre nincs semmi bajom, mocorog a pici fiúnk, bár mintha nagyon "lecsúszott" volna.... (már néhány hete befordult...)
Na, csak azért írtam le ezeket, hogy tudd, nem vagy egyedül :) Én kedden megyek dokihoz, kiváncsi vagyok, mit mond, milyen lesz az nst?
Hogy mennyi lehet hátra? Ki tudja? Én remélem, nem tart még 4 hétig, nem bírom ki :) Viszont egy fodrász még vissza van, plussz egy nagyobb bevásárlás, és a férjemnek is haza kell érkezni a továbbképzésről, amire elutazott és még jövő hét végén egy hatalmas szülinapi buli....
Kitartás! Remélem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd :)
Még egy fodrász nekem is hátra van jövő hét szerdán. Hétfőn megyek a dokimhoz, kíváncsi vagyok mit mond. A férjemnek jövő héten lenne osztálytalálkozója, az első mióta érettségizett, szeretném, ha elmenne.
Ja, és kis pukkanásokat is hallok a pocakom felől. Én is próbálom elhitetni a kicsi fiammal, hogy még maradjon bent, mert ott jó helye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!