Szilvi01 kérdése:
Normális ez az aggodalom? (folytatás lentébb)
Figyelt kérdés
Sziasztok Kismamik. 15 hetes vagyok és mostanában nagyon rosszakat álmodok a picivel kapcsolatban ez normális? A másik kérdésem az lenne,hogy mivel nem érzem még a picit,hogy bizonyosodhatnék meg arról hogy minden rendben van vele.Nem szoktam görcsölni és nincsen semmi fájással járó tünetem.Magándokihoz nem szeretnék menni most,van vmi tipp ötlet? Van mikor megsimizem a hasam és én is érzem ezt pezsgéses buborékolásos érzést,de ezt se mindennap..Ez a pici lenne?Köszönöm a válaszokat előre is.2011. nov. 16. 10:44
11/12 anonim válasza:
szia! nekem is hasonló gondom van! de nálam még bizsergés sincsen! görcseim voltak de már nincsenek! holnap megyek a dokihoz! drukkoljatok légyszi! minden jót
12/12 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked! nem lesz semmi baj,de azért írd már meg hogy mi volt.
2011. nov. 21. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!