11én írtam egy kérdést. Folytatás lent. Ennyire belesz*rnak mit érez egy első babás kismama?
Köszi hogy megosztottad velünk, és örülök hogy minden rendben veletek! Nagyon boldog babavárást!
16 hetes ikres kismama
Üdv,az ijesztgettettek táborában.
És igen,visszasírod,én is visszasírom oltásoknál,betegségnél,fogzásnál...szegénykék alig világra jönnek,és szenvednek jó sokat...ott vannak a legnagyobb biztonságban.
7 hós baba anyukája
Nekem a kiírt napon volt egy UH,ahol a frászt hozták rám az SZTK-ban,hogy bár ez a 40. hét a fiam "csak" a 36 hetes méreteknek felel meg.
Majd hozzátették,hogy azért,mert a duci a kismama,még nem kell óriási babát szülnie...Köszi szépen,arik vagytok:P
A kisfiam 41+2 napra született 3140 grammal,55 centisen,34 centis fejkörfogattal,tökéletesen egészségesen,10/10 apgarral. Azóta már elmúlt 20 hónapos,okos,ügyes szép,imdánivaló dumagép!
Erről,ennyit!
Boldog babavárást!
Nagyon örülök én is, hogy minden rendben van :)
Igen, az SZTK-ban általában sietnek, nem nagyon mondanak szinte semmit, futószalag-szerűen megy az egész. Letudják a vizsgálatot és kész. De ha magánúton mész, ott odafigyelnek, válaszolnak a kérdéseidre és eleve másképp állnak Hozzád. Én pont ezért járok magánorvoshoz.
Örülök, hogy jól vagytok!!! :)))
És mesélj, milyen volt a 4D-n a baba ennyi idősen? Már teljesen, 100%-ra kivehető a kis arcocskája? :)
Én holnap megyek újra 4D-re, harmadszor, mert eddig sosem láttunk szinte semmit a szégyenlős kislányunkból :)
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!