11én írtam egy kérdést. Folytatás lent. Ennyire belesz*rnak mit érez egy első babás kismama?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. Nem bírtam kivárni a kontrollt,és -milyen jól tettem- elmentem 4Dre.(ennél a dokinál voltunk 28 hetesen is) Képzeljétek! Az sztks nőci olyannyira mérte el a dolgokat,hogy a BPD még most sincs akkora,pedig eltelt 2 hét!!!!!! Legszívesebben bemosnék neki! Ezek a mostani méretek: BPD:84.5 ,OFD:109.2 ,HC:30.54 ,AC:278 ,FL:66.2 Igaz az AC picit kisebb,de nincsenek olyan brutál eltérések! Hogy lehetnek ilyenek... ?!?!?!?ááá SZTK... pfúúúúj Mégegyszer köszi mindenkinek aki akkor írt,és azoknak meg,akik esetleg hasonlóképpen járnak üzenem,hogy nyugi,ennyire el tudják cseszni! Mindenkinek boldog babavárást/babázást! :)2010. márc. 27. 15:07
21/21 A kérdező kommentje:
11:32-es! Mi volt a 4D-n? Együttműködött a babácska,vagy szégyenlősködött?
2010. márc. 31. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!