11én írtam egy kérdést. Folytatás lent. Ennyire belesz*rnak mit érez egy első babás kismama?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. Nem bírtam kivárni a kontrollt,és -milyen jól tettem- elmentem 4Dre.(ennél a dokinál voltunk 28 hetesen is) Képzeljétek! Az sztks nőci olyannyira mérte el a dolgokat,hogy a BPD még most sincs akkora,pedig eltelt 2 hét!!!!!! Legszívesebben bemosnék neki! Ezek a mostani méretek: BPD:84.5 ,OFD:109.2 ,HC:30.54 ,AC:278 ,FL:66.2 Igaz az AC picit kisebb,de nincsenek olyan brutál eltérések! Hogy lehetnek ilyenek... ?!?!?!?ááá SZTK... pfúúúúj Mégegyszer köszi mindenkinek aki akkor írt,és azoknak meg,akik esetleg hasonlóképpen járnak üzenem,hogy nyugi,ennyire el tudják cseszni! Mindenkinek boldog babavárást/babázást! :)2010. márc. 27. 15:07
11/21 A kérdező kommentje:
Hűű,háát naggggyon jó volt!Nekünk szerencsére mindig sikerült elkapni.Bár a 28 hetesen 2 órát voltunk ott,fél órás sétákkal a folyosón,mert aludt,és nem tudtuk felrázni :) De megérte,végre láthattuk az arcát! :) Most meg...igazi babaforma.Sokkal pufibb.Látszik,hogy szűkös már a hely neki,néha egészen rányomódik a méhfalra :) ,olyan mint amikor üveghez nyomod az orrod :)))) Remélem most Nektek is sikerül meglesni!Szerintem ez a 28-29 az ideális kor hozzá,csak persze akarja Ő is.. Beszéld meg vele!Tudom hülyén hangzik,de nálunk működött itt az utolsónál.Előző este elmondtam neki -hangosan,nem magamban :))) -,hogy megyünk megint és mennyire fontos vizsgálat lesz,és ne ijedjen meg a zajoktól,fényektől stb.stb.... És nagyon cuki volt,csomót mosolygott,meg mocorgott... Majd írd meg mi volt! :) Összehasonlításként itt a 28 hetes kép: [link] és a 34 hetes: [link] Ha lehet,majd Te is mutasd meg a tiédet,kíváncsi vagyok :)
2010. márc. 29. 12:10
12/21 anonim válasza:
Most mit vered magad örülj hogy minden oké,hát ez kár lett volna ha benned marad hallod.
13/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Kívánom,hogy soha ne kelljen átélned azt amiről az első kérdésemben írtam,és azt is ,hogy legyen akkora örömöd neked is,mint amikor kiderült,hogy minden rendben a babával! Akkor talán nem leszel ilyen keserű! üdv.
2010. márc. 29. 14:37
14/21 anonim válasza:
Nagyon édes a kicsi!
Sok boldogságot és egészséget kívánok!
15/21 anonim válasza:
14:10 ezektől a nyomorultaktól fordul fel a gyomrom, mint ami te is vagy.Szégyelld magad! A kérdezőnek pedig grat!!!!!!
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! :)))
2010. márc. 30. 09:07
18/21 anonim válasza:
14:10 Sajna vannak ilyen ''Emberkék" is! Minden rendben lesz,ilyenkor sok agodalom van, és közlöm mindig lesz miért agodni. :)) Nekem a nagy lányom már 15 éves, és még mindig úgy tudom félteni mindentől.Boldog baba várást, és könnyű szülést kivánok neked!!
19/21 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen tortúrán kellett átesned, megértelek, nekem 12 hetesen a kombinált tesztem lett pozitív Down kórra, 2 pokoli hónapot éltem át, mire 21. héten megjött az amniocentézis eredménye, hogy egészséges. Rengeteget sírtak, pedig nekem második baba, úgyhogy nem csak az első babásokat tudják ijesztgetni.
A babád gyönyörű! :)
20/21 A kérdező kommentje:
Te jó ég! Nekem ez a 2 hét is örökkévalóságnak tűnt kétségek közt,hát még 2 hónap! Te szegény! De a lényeg,hogy nincs baj! :) És köszönöm/köszönjük a kedves szavakat! :)
2010. márc. 30. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!