Holnap után töltöm a 12. hetet. Abban bízom, hogy talán sikerül egy kicsit megnyugodnom, mert ez alatt az elmúlt időszak alatt csupa aggodalom voltam. A 12. hét után meg lehet nyugodni kicsit?
Ez ember függö.
De ami biztos hogy a tünetek csökkenek, így az a hormon is ami a nagy aggódást okozza alábhagy. Mindig ideges leszel, de nekem az a nagy idegeség elmúlt, de én a hormonokra fogom.
Idegeskedni semmikor sem kell mert azzal csak ártasz.Egyébként azt szokták mondani hogy az első három hónap a kritikus időszak.ezután már kicsi a valószínűsége a vetélésnek.Szeritem nyugi és élvezd inkább a babavárást.Sok szépet és jót!
20+5hkm
Elsö vagyok, teljesen együtt érzek veled. mi közel másfél évet próbálkoztunk és már 6 hetesen bekelett jelentenem a munkahelyemen is mert mikor kirugtak leépítés miatt aznap csináltam tesztet. így még attól is rettegtem ha elvetélek nem lesz munkahelyem, akkor míg munkehly nem lesz nem is próbálkozhatunk. Aztán elkezdtem vérezgetni de semmi komoly nem volt, de 14-ik héttöl jobb volt, azt leszámítva hogy akkor meg erös görcsök elttek az üléstöl, így nekem mostanában a legjobb 26 hetes vagyok.
Innentöl minden aggódás lesz. De sikerül ha nehezen is legyüznöm, pedig minen aggódásra ad okot.
Viszont nekem az elején tuti a hormonok okozták 7 hetesen egy olyan rettegés jött rám, hogy aludni sem nagyon tudtam szó szerint rettegtem, pedig nem vagyok ilyen. Aztán mintha egy rossz álomként gondolnék erre a 3 napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!