Aki most 15. hetes hogy van? Mikorra vagytok kiírva?
Sziasztok én 16 hetes terhes vagyok.Nekem már látszik. eddig plusz 3 kiló:)Ti?
Van tesó nálatok?
Szia! Én 15 hetes vagyok és május 7.-re vagyok kiírva, poci nem igazán van, kabátban egyáltalán nem látszik, ismerőseink el se hiszik, hogy kismama vagyok:)
Minden jót, jó babavárást mindenkinek:)!
Sziasztok. 16+2 vagyok szóval nagyon közel a 15höz. Nekem irtó nagy a pocakom, doki szerint ott tartok, mint egy egyes terhesség a 22. héten. SZóval iker manókat várok :D
Egy kilót híztam eddig (hol még azt is lefogyom, de az a kilo itt van már)
Egyre jobban érzem magam. Minden kellemetlen tünet elmúlt, nem fáj semmim, ha kicsit többet mozgok akkor érzem, hogy meg kéne állni, de nem keményedik a pocakom csak furi.
Alig várom, hogy érezzem a mozgásukat :)
Kedves kérdező te hogy vagy???
Sziasztok!
Csütörtökön leszek 15 heets!Május 10-re vagyok kiírva!Már én is egész jól vagyok!5 napja nem vagyok rosszul, ez 11 hét után nagyon jó! :)Én 6 kilót fogytam a rosszullétekkel, de ebből 1 már visszajött!
Van egy 3 hét múlva 2 éves lányom, és nagyon gayanús hogy hugi érkezik!
ÉS már van pocim, de persze kabár alatt nem látszik :), de aki lát annélkül az már észreveszi :)De aki nem tudja mindig megdícsér hogy milyen szép vékony vagyok... :)
Nekem uh alapján nem változtatnak a dátumon, mert én amind két alakalommal tudtam pontosana fogantataást, meg az elő gyerkőcöm is nagy lett :) Így most mondta a dokim, hogy a dátum jó, de uh alapján már most másfél-2 héttel előrébb van!De ez nálunk nem azt jelenti, hogy hamarabb jön, hanem azt hogy negy lesz mint a nővére! :)
23 hós kislány és 14 hetes pocakbabi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!