Babam egy honapos, szeretnenk egybol-6 het kivarta utan, megint babat. Lehet rtogton, ha csaszar volt?
Én is írtam már, le is lettem pontozva!
Most mást írok!
Persze, semmi akadálya,jöhet egyből a baba!
Drukkolok,hogy mihamarabb sikerüljön! :DD
A Hoxa portálon van egy csaj, 4 gyereke van, az első volt sima szülés, második császár, a harmadik is császár. Valamit elszúrtak és az utolsó császáros szülése után 2 hónappal terhes lett. Persze nagy riadalom, hogy mi lesz most, de az orvosa megnyugtatta, hogy megszülheti a babát. Nagyon kellett vigyáznia magára és a kiírt időpont előtt kb. 2 héttel programozott császárral megszületett a kisfia. :) Ha nem hiszed el, írj a hölgynek privát üzenetet: [link]
Csak azért tettem ide a linket, mert az adatlapja nyilvános, regisztráció után bárki megnézheti.
Mellesleg az a véleményem, hogy elég kockázatos, az említett hölgy sem így tervezte, de a Kismama magazin egyik régebbi szerkesztője, Fodor Marcsi császár után 18 hónappal természetes úton szült, majd 6 évre rá ismét simán. Ha nem bánod, hogy valószínűleg újra császárod lesz, akkor a kicsi 6 hónapos kora körül elkezdhettek próbálkozni a kistesóval (amennyiben a nőgyógyász biztonságosnak találja), ha természetes szülést szeretném, akkor érdemes megvárni a kicsi 1 éves születésnapját és akkor próbálkozni a kistestvérrel. Persze akkor is hallgass az orvosra, egy császár utáni terhesség és újabb szülés is sokkal nehezebb lehet, ha ilyen kis idő elteltével vállaltok újabb babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!