Babam egy honapos, szeretnenk egybol-6 het kivarta utan, megint babat. Lehet rtogton, ha csaszar volt?
Szerintem lehet, viszont a hormonháztartásod most a jelenlegi babádra összpontosít, ezért nehezebb lehet a fogantatás!Nem biztos, hogy a terveid szerint esel teherbe.
:)
Ez nagyon extrém, belegondoltál??
Ha készen áll a szervezeted, akkor úgyis jelez, vagy ha nem védekeztek teherbe esel, de egy szülés és a következő terhesség köztöt, is kell 1 év a regenerálódásra
Császár után még több.
Nekem nem javasolta a dokim,bár én kicsi vagyok,a lányom viszonylag nagy baba volt(3700 gr).Azt tanácsolta,hogy legalább 1,5,két év teljen el a két szülés között.
Szerintem kérdezd meg az orvosod,amikor visszamész kontrollra.
Szia!
Mindenképpen az orvossal beszéld meg, hogy a sebed milyen állapotban van. Én tavaly júniusban szültem 2.babámat is császárral amikor dec-ben ismét terhes lettem. Nekem azt mondta hogy semmi baj nem lesz. Most 3.babám 3 hónapos, és semmi baj nem történt. De ha ilyen kevés időt akarsz a babák között, akkor biztos, hogy megint császár lesz.
Merész, de én császár után ilyen gyorsan nem vállalnék, pont azért, amit írtál, a méhseb miatt. Biztos van valami idő, amit ki kell várni, szerencsére én nem tudom. kérdezz rá a dokinál, mikor mész a 6 hetes kontrollra.
Amúgy meg lehet, hogy nem is lesz még ciklusod jó pár hónapig, ez is mindenkinél változó.
Hát én a szopi miatt se vállaltam volna,ugyanis terhesség alatt ajánlott abbahagyni.
Meg ha a doki mondta volna h lehet probálkoznia köv. babával,akkor se tettem volna,féltem volna h mégis valami komplikácio lesz,és nem tudtam volna megbocsátani magamnak ha mondjuk emiatt hamarabb születik meg sokkal a kisteso...
Ne haragudj, ha közönséges leszek, de még az emlős állatoknál is kimarad 6-8 hónap.
Legalább annyit várjál.
Hova ez a sietség?
Ezekszerint szoptatni sem akarsz. A babád igényét is figyelembe vehetnéd.
Pont amikor elindulna akkor kezdesz újra egy újszülöttel. Érdekes gondolat.
Egyáltalán miért akarsz ennyire gyorsan?
Igen, a seb szétnyílhat, bár nem tudom, mert kétszer természetesen szültem 2 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!