Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babam egy honapos, szeretnenk...

Babam egy honapos, szeretnenk egybol-6 het kivarta utan, megint babat. Lehet rtogton, ha csaszar volt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 09:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is császár volt, kijelentette az orvosom, ha 2 éven belül leszek terhes ő nem vállalja a terhesgondozást!!!!

Nagyon veszélyes dolog a hegszétválás!

Ettől függetlenül sem vállaltam volna ilyen gyorsan egymás után.

3 éves kislány anyukája, és 20 hetes terhes

2011. nov. 14. 10:22
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
A méhed nem hiszem,hogy bírná...! A "friss" varratok hamar szétszakadhatnak! 1.5 év minimum amit várni kell!
2011. nov. 14. 10:38
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Abba azért belegondolhatnál,hogy most kezdődik csak a gyereknevelés.Még nem terhesen is nagyon kimerítő tud lenni a sok éjszakázás (fogzás,szeparációs szorongás,stb),de pocakkal főleg.Mivel nagyon közel lenne a két terhesség egymáshoz,lehet hogy veszélyeztetett lennél.Nem emlhetsz,stb.Szerinted hogy fogod ellátni a már meglévő gyermekedet?Ne haragudj,hogy ezt mondom,de irtó nagy felelőtlenség lenne mind egészségügyileg,mind pedig a gyermekdre való tekintettel.Ráadásul nem kicsit kitolnál azzal a csepp babával.
2011. nov. 14. 13:31
 14/23 anonim ***** válasza:
63%

OFF:

Miért szeretnéd ennyire hamar? Mert bennem is voltak ilyen érzések szülés után (szintén császár), de csak a hormonok dolgoztak. Ezeket le kell győzni és a józan észre KELL hallgatni, a saját és a már meglévő gyereked érdekében! És a kérdésre válaszolva, igen szétválhat a seb, időre van szüksége, h regenerálódjon!

2011. nov. 14. 13:39
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

Nem mindegy, hogy miert szeretne ennyire hamar? Gondolom pont azert, amiert masnak a 3-4 ev kulonbseg az idealis. A kerdezonek ez. Nem ertem, hogy ezen masnak miert kell problemaznia.

Kerdesre:

ez a csaszar miatt nem jo otlet. Csaszarom meg nem volt, viszont mindenhol azt olvastam, azt hallottam eddig, hogy csaszar utan egy ev javasolt a regeneralodasra a heg miatt.

De ezt igy is, ugy is az orvosoddal kellene megbeszelni.

Nekem huvelyi szulesem volt, igy akartunk kis korkulonbseggel masodik babat is. A szoptatas miatt nekem nem kellett varnom, merthogy egyaltalan be sem indult elso szules utan a tejem. En a 6 hetes kontrollon egyeztettem az orvossal, minden rendben volt, annyit kert, hogy varjuk meg a mensit, majd meg egy honapot es utana probalkozzunk. Nekem szules utan 3 honappal jott meg eloszor a menstruaciom, majd ra 30 napra a masodik es utana meg is fogant a masodik baba. Sem a terhesseggel, sem a szulessel, sem a gyermekgondozassal semmi gond nem volt, en nem csinalnam maskepp.

De mondom, nekem huvelyi szulesem volt, raadasul gatvedelemmel, tehat semmilyen heg miatt nem kellett aggodnom.

2011. nov. 14. 13:57
 16/23 anonim ***** válasza:
85%

Pontozzatok am le nyugodtan, en ettol fuggetlenul vallom, hogy nincs semmi kozunk ahhoz, hogy a kerdezo miert szeretne kis korkulonbseggel gyermeket, sot, azt is vallalom, hogy orulok, hogy az en gyermekeim kozott 14 honap van.

De a lepontozas mellett nyugodtan irhattok nekem privat uzenetet, lehet engem ilyesmivel zaklatni, sot, adok barkinek szivesen nevet, telefonszamot es elmondhatjatok nekem elo szoban is, hogy milyen problematok van a donteseinkkel. Lenyegesen batrabb magatartas lenne toletek.

2011. nov. 14. 14:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Más ha becsúszik vékletlenül,vagy sima szülés után akar kis korkülönbséggel tesót,de én a császárseb miatt tartom felelőtlenségnek.
2011. nov. 14. 14:37
 18/23 A kérdező kommentje:
13:57,93%ban ad jo valaszoknaK-koszi,igaza van,sot,bator,mert tudta,lefogjatok pontozni,megis kiallt a velemenye mellett:)mi kozotok hozza,ki mert akar hamar gyereket?kerdesre valaszt,konyorgom!nagyon unatkozhattok,eszet osztogatok!minden ember mas es joga van sajat velemenyhez,nem?demokracia van.ha valaki kerdez,arra valaszt,en megkoszonom,ennyi.nem kell tul bonyolitani,hogy miert, foleg sertegetni,ezek az emberek primitivek es csak unatkoznak,ezert kotekednek.
2011. nov. 14. 15:08
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia! akkor válaszolok.

igen lehet amint van mesnid.(pont)

DE:nagy az esély h komplikáció léphet fel,pl.- hegszétválás,és akár mindketten ottmaradhattok.

2011. nov. 14. 16:11
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Kikérem magamnak, kedves Kérdező!

Se primitív nem vagy, se nem unatkozom, se nem kötekedem! Pusztán jó szándékból válaszoltam és megosztottam Veled a saját tapasztalatomat hátha segítségedre lehetek vele!

Boldog babázást!

2011. nov. 14. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!