Mit tehetek álmatlanság ellen?
De irigyellek! :-) Ha nekem csak éjjel 3 körül kéne felébredni... De az én rendetlen kis pocaklakóm szinte egyáltalán nem hagyja, hogy aludjak.
Ha napközben elég aktív voltál, akkor biztos nem ott a gond. Levegőn is vagy eleget? Az sokat segít.
Próbálkozhatsz olyasmivel is, hogy amikor felébredsz, iszol egy langyos mézes tejet, vagy hasonlót (csak ne koffeineset) az segít elaludni. Esetleg valami jó kis relaxációs zenét is hallgathatsz, az is kikapcsol és ellazít. Ha a párodat zavarja, próbáld diskmannal, én is úgy szoktam este. Segíthet az olvasás is, csak ne nagyon izgalmasat válassz.
Néhány falat ennivaló a gyomorban elvonja az agyból a vért, könnyebben elalszol utána, esetleg készíts az éjjeliszekrényedre pár falatot, hogy felkelni se kelljen.
Sok sikert!
n még csak kedden leszek 6 hetes, de mióta kiderült a babó, vannak hasonló gondjaim... Ma fél 5-kor még az órát néztem, 8-kor meg keltett a nagy:(
Én is örömmel vennék pár ötletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!