Ha nem tudom befizetni az abortuszos csekket a műtét napjáig, akkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 19:47
61/71 anonim válasza:
Utolsó, Te valamit nagyon nem értesz! Jézus nem azt mondta, hogy a házasságtörés nem bűn! Csak, hogy ne hajigáljunk köveket! Itt a legtöbben NEM ítélik el Kérdezőt, mint személyt, csak a cselekményt utasítják el, amit tenni készül.Senki nem akarja Kérdezőt megkövezni, épp ellenkezőleg:Úgy gondoljuk, hogy Ő alapvetően jó ember, aki sokkal többre méltó annál, mint hogy kétségbeesésében szörnyűséget tegyen. Ez nem vallási, hanem alapvető emberi jogi kérdés, azt mondani, hogy szerintem a magzat ember, de ezt nem akarom másokra erőltetni, kb. olyan, mint hogy szerintem a rasszizmus bűn, de ezt nem akarom a rasszistákra erőltetni. Az meg egy dolog, hogy néhány évtizede a törvény a magzatot nem tartja embernek, csak egy darab rongynak, de olyan is volt, amikor a zsidókat nem tekintette a törvény embernek...
62/71 A kérdező kommentje:
Megköszönném, ha nem írkálnátok többet (legalábbis privátban ne!). Hétfőn megműtöttek. Köszönöm!
2011. nov. 26. 20:32
64/71 anonim válasza:
És most jobb, úgy őszintén? Egy kicsit sem érzed sz@rul magad?
65/71 anonim válasza:
No persze ez költői kérdés volt, gondolom a válasz igen. Innentől a következő kérdés: Vajon miért? Úgy értem, ha sz@rul érzed magad, az miből következik?
66/71 A kérdező kommentje:
Épp azért kértem, hogy szálljatok le rólam, mert van elég bajom!
2011. nov. 26. 22:09
67/71 anonim válasza:
Ez az emberek véleménye:S Sajnos ezzel nem tudsz mit tenni... Mit vártál? Gratulálnak?
68/71 Elsa válasza:
Az űr utána... az üresség érzése...
Az Úr vezessen téged megtérésre...................
..................................................
69/71 Elsa válasza:
(Nem kérek több értesítést sem.)
70/71 anonim válasza:
De miért van épp elég bajod? Elvileg most megkönnyebbülést kéne érezned, és mást semmit, mert megszabadultál a problémádtól, és különben sem ember volt, csak egy szövetcsomó, nincs mit gyászolnod, ,nincs miért rosszul érezd magad... Ha esetleg mégsem így érzel, akkor el kéne gondolkodni rajta, hogy vajobón miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!