Ha nem tudom befizetni az abortuszos csekket a műtét napjáig, akkor mi a teendő?
Bírom ezt a sok okos embert. Annyira könnyű kimondani, hogy "ne tedd". Bezzeg ha te lennél ilyen helyzetben... Nem tudtok semmit. Én lennék a legboldogabb ember ha meg tudnám tartani. De az eszemre kell hallgatnom. Nélkülözzön a két gyerek? Egynek még hamarabb összekaparom pelenkára, tápszerre, gyümölcsre, zöldségre, ruhára. Kettőnek már nem olyan könnyű.
És mielőtt elkezdenétek vádaskodni, hogy védekezni kellett volna, stb, stb. Gyógyszert szedtem szoptatás mellett. És mégis terhes lettem.
Egyáltalán nem volt könnyű meghozni ezt a döntést.
Lehet gyilkosnak nevezni, meg akárminek. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál. Ha az én lelkiismeretem nem fogja bírni, akkor az enyém nem fogja bírni, nem másé. Nem másnak kell feldolgozni, hanem nekem.
És amúgy szerintem kicsit eltértünk már a kérdéstől. Mivel arra választ érdemben nem kaptam, így én itt a témát befejezettnek tekintem.
http://www.youtube.com/watch?v=CjrgGvOuSMo
Jéghideg a vas
A lábamhoz ér
Olyan nedves a padló
Ahogy folyik a vér
Ez az elsõ perc
Hogy itt vagyok
Mama, te félsz
Még nem tudom, miért
Hát nem azért jöttünk
Hogy boldogan éljünk
Nyílik az ajtó
Ki ez az ember
Mit akar tõlem
Mama, hova visz engem
Tényleg ennyi lenne egy élet
Mama, miért hagyod, hidd el
É n szeretlek téged
Miért nem megyünk
Együtt az úton
Ha megölsz nem lesz könnyebb
Azt hiszed, hogy még nem élek
Pedig, ha tudnád
Hogy mindent látok
Mindent érzek
Miért nem megyünk együtt az úton
Azzal, hogy megölsz, nem lesz könnyebb
Mama, te félsz
Most már tudom, hogy miért
Mert meg akarsz ölni
Te így akarsz élni
Ez egy õrült világ
Ahol az anya a fiát
Eldobja magától
Kitépi magából
Kérlek, ne ölj meg
Ez az elsõ perc, hogy itt vagyok
"Ha majd azt írja valamelyik is h segít eltartani..."
Ezt lehetne mondani a csecsemőgyilkosságra is, csak ez korábban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!