Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől van az, hogy nem kívánom...

Mitől van az, hogy nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok, egészen a 18 hetes ultrahangig el voltunk tiltva a házasélettől, mert a méhlepény rossz helyen volt. Az ultrahang után "szabad utat kaptunk", de én mégsem kívánom. A párom próbál közeledni, gyengéd, megértő, de mindig elutasítom. Pedig a terhesség előtt sosem volt gondunk. Mitől lehet ez? Pedig mindenhol azt olvasom, hogy a kismamák, főleg a második trimeszterben jobban kívánják a szexet. Mi a baj velem?
2009. máj. 7. 21:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de én 16 hetes vagyok, és sajna én sem kivánom a szexet. Sztem a hormonok a felelősek. Nekem második baba, és az elsőnél nem volt ilyen problémánk. A férjem nagyon megértő...szerencsére.:) Nyugodj meg. Azt tedd ami jólesik.:) Boldog babavárást!
2009. máj. 7. 21:23
 2/15 anonim ***** válasza:
Én az első 13 hétben nem kívántam, de most rákaptam, lehet, hogy ez alábbhagy. Szerintem attól is függ, kinek milyen a terhessége, nekem most semmi panaszom nincs, de eleinte nagyon rosszul voltam.
2009. máj. 7. 21:24
 3/15 A kérdező kommentje:

Nekem az elején sem volt semmi panaszom, nem voltam hányós, émelygős és azóta sincs, csak el voltunk tiltva a szextől. Múlthét hétfőn mondták, hogy mostmár minden rendben. De nekem azóta sem megy... :(

Köszi az eddigi válaszokat!

2009. máj. 7. 21:28
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
Én 23 hetes vagyok, de miután kiderült hogy terhes vagyok, nem szexeltünk.Igaz most meg már nem is lehetne.De amúgy én kívánnám, csak hát......
2009. máj. 7. 21:48
 5/15 anonim ***** válasza:
Én végig nem kívántam. Az elején olyan fáradt voltam, hogy este 7-kor már lefeküdtem. A közepén szexeltünk ugyan, de inkább csak a férjem kedvéért. A végén meg már hozzám sem fért.
2009. máj. 7. 22:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem annyira bebeszélted már magadnak, hogy nem lehet, hogy ebben a tudatban maradtál. Szerintem belül rettegsz, hogy nehogy baja legyen a babának és ettől persze nem oda figyelsz, ahova kéne:) Szerintem próbálj ellazulni, megbeszélni a pároddal, együtt majd orvosoljátok a problémát. Ha meg nem megy, akkor nem kell erőltetni:)
2009. máj. 8. 07:51
 7/15 anonim ***** válasza:

Inkább az a furcsa, hogy miért kívánjuk terhesen.. Persze tisztán biológiai szempontból, semmi értelme ilyenkor :)

De ne aggódj egyébként, nekem hullámokban jött, és pont nem akkor mikor az irodalom írja, inkább a 3. harmadban!

2009. máj. 8. 07:55
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Szia! Én az első perctől fogva minden egyes nap lefeküdtem legalább egyszer a párommal, annyira kívántam a szexet. A 36. hétben be kellett feküdnöm a kórházba, akkor hagytuk abba:( Én nem értem sok kismama miért vonja meg magától azt, ami igazán jó neki. Azt mondják az orvosok, hogy a 37. hétig nyugodtan. Kicsit óvatosabban ugyan...
2009. máj. 8. 13:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért pontoztatok le. Ennyire frigidek vagytok???? Miért gondoljátok azt, hogy nem lehet szexelni terhesen? Pont azt vonjátok meg magatoktól, ami a legjobb? Hát meg is érdemlitek....
2009. máj. 14. 22:21
 10/15 A kérdező kommentje:
Én minden választ hasznosnak ítéltem, még ha nem is érkezett sok hasznos, megnyugtató válasz a kérdésemre. Mármint ezt úgy értem, hogy nem arra voltam kíváncsi, hogy másnak milyen a szexuális élete terhesen, hanem hogy én mit tegyek, hogy az aggályaimat fel tudjam oldani. Azért köszi a válaszokat!
2009. máj. 15. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!