Szerintetek? 10 hetes terhes kismami vagyok. Lehet hogy borzasztóan hangzik, de nem kívánom a szexet, nem hiányzik az orgazmus a párommal, se mással!
Így van, így van!
Nem kell görcsölni!
Szia!
Ne aggód ezen! Pont így voltam ezzel én is, de a 12. hét után mintha kicseréltek volna!!!!!!! :D
Az elején én is így voltam. Borzasztóan éreztem magam, ettől meg főleg, egyáltalán nem kívántam a férjemet, szexre még gondolni sem tudtam. De elmúlt. Kb a 14 hét környékén tért vissza belém az élet ilyen szempontból, akkor meg átestem a ló túlsó oldalára és mindig, minden helyzetben képes lettem volna, éjjel spontán orgazmusaim voltak, stb...
NE aggódj, helyrejössz.
Ez másállapot, hozzá kell szokni - vagy legalábbis megpróbálni...
Háááát, nem vagyok egyedül.Én már az első terhességemnél is nagyon visszafogott voltam, pedig előtte a mindennapos "testnevelés" befigyelt.Nos, most, 14. hetes vagyok, kissé komplikáltabb terhességgel, mondhatom a legutolsó, ami eszembe jut, meg nem is jut eszembe.:)Még humorral viseljük, mert azért engem is megvisel, csak másképp...zavar, hogy ennyire megváltoztam.Mondjuk, most már tudom, hogy szülés után-még inkább a szoptatás elhagyása után - visszakapom régi önmagam.Ne izgulj, veled is így lesz.Addig a mindennapos tesi alternatív módjait kutatgatjuk...:)Olvastam valahol, hogy ősi ösztön-az állatvilágban a vemhes nősténynek addi van ált. szüksége a hímre ilyen téren, míg az utódok meg nem fogannak, aztán kész (bocs a hasonlatért)Ennek mondjuk ellentmond, aki ilyenkor megőrül a vágytól.Bocs, hogy hosszú voltam, de érdekes a téma...
Minden jót kívánok és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!