Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek? 10 hetes terhes...

Szerintetek? 10 hetes terhes kismami vagyok. Lehet hogy borzasztóan hangzik, de nem kívánom a szexet, nem hiányzik az orgazmus a párommal, se mással!

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ciki, de nem tudom mitől van ez bennem!25 éves vagyok.A páromat szeretem, nem undorodom tőle.Lehet hogy annyira féltem a picit hogy képes vagyok magammal elhitetni hogy nem kell a szex?Kb. 2hónapja nem voltunk együtt a párommal.Neki elég nagy a tűrőképessége, azt mondta hogy türelmes hozzám.De ez már nekem is kényelmetlen!Segítsetek tanácsokat adni!(Mi még csak 6 hónapja ismerjük egymást, de 5hónapja együtt élünk.)
2010. okt. 5. 20:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bennem végig nagyobb volt a félelem, mint a szex iránti vágy. Egyszerűen nem tudtam legyőzni a dolgot, ha neki is mertem kezdeni, akkor meg olyan kényelmetlen volt minden, nem tudtam magam elengedni. Főleg mikor szex közben egyszer csak belülről megrúg a Kicsike...hát nem ment a koncentrálás... Párom szerencsére megértő, és hát persze az ember megpróbálja őt szeretgetni másképp, de bevallom néha ahhoz sem volt erőm - főleg mikor már nem férek el a saját pocakomtól... De remélem ez szépen elmúlik majd és minden visszatér az eredeti kerékvágásba! Már várom, hogy így legyen, és törekedni is fogok rá!

40 hetes kismama

2010. okt. 6. 12:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én sem kívánom a szexet abszolút, bár mintha mostanában lenne valami, de nem elég erős a késztetés :D Pedig az előtt én mentem a párom agyára a napi többszöri együttléti mániámmal. Amióta babát várok meg ő van megvadulva. És ő nem türelmes fajta, így valamit mindig kitalálunk és általában a végére megjön az én kedvem is.

24h km

2010. okt. 6. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!