Terhesség jele lehet, hogy nem kívánom a szexet?
Figyelt kérdés
A második babát tervezzük, de a kislányomnál nem tapasztaltam ilyet.Miután leteltek a termékeny napok, azóta nem kívánom a szexet.Ez kb 2 hete volt, azóta nem is voltunk együtt. Pedig én totál ellenkezője voltam akár minden nap szerettem volna szeretkezni a férjemmel. Volt már valakinek ilyen tapasztalata ? Lehetséges hogy terhes vagyok és ez már a hormonváltozás jele?2011. júl. 11. 21:08
1/2 anonim válasza:
én terhesen még jobban.. amúgy is, de amióta terhes vagyok, majd megbolundolok, hogy nincs itthon a ferjem..
elmeletileg a terhesseg korai szakaszaban gyakori az alhasi vérbőség, az pedig fokozott szexualis vággyal jár..
viszont nem lehet, hogy ettől a dögmelegtől van?
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy ez annak a jele lenne.Nekem peteérés elmúlása után mindig ugyanez volt...egészen míg meg nem jött a következő mensi...Nem hiába ez a termékeny időszak..ilyenkor jobban is van kedve az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!