Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes terhes vagyok, mióta...

18 hetes terhes vagyok, mióta tudom, hogy baba lesz nem kívánom a szexet, Más is van így?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már nem vagyok kismama de én is voltam ezzel így.

Van olyan terhes aki nagyon kívánja van aki kevésbé.

Ez normális folyamat ne izgulj miatta.

üdv 6hós baba mamija

2011. márc. 11. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én 17 hetes vagyok. Én sem kívánom a szexet. Először a rosszullétek miatt, most meg csak egyszerűen nem kívánom. A párom nagyon megértő, de én nagyon sajnálom szegényt.
2011. márc. 11. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
én sem kívánom. 19+1
2011. márc. 11. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is "sorstárs" vagyok, egyáltalán nem kívánom a szexet :( - bíztam benn, hogy majd a 2. harmadban megjön az étvágyam, hát eddig semmi, pedig 24 hetes vagyok... borzasztóan zavar, hogy nem tudom megadni a páromnak amit szeretnék! ő meg annyira megértő, semmi hiszti, megjegyzés... és még ő vigasztal, hogy nem kell rosszul érezzem magam! Annyi változás történt talán, hogy az elején kimondottan ingerlékeny voltam, ha hozzám ért ( már ha csak megérintette a mellbimbómat is) , most már a simogatás jól esik, de ennyi...
2011. márc. 11. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a 21.hétben vagyok és dettó. De azért a férjemtől nem vonom meg a jót ;-)))
2011. márc. 11. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Megnyugtató,hogy nem vagyok egyedül :) Bocsi,hogy offolok,de ti az orgazmust sem kívánjátok?Mert én azt nagyon,az összebújást stb is,csak magát a konkrét aktust nem,azt is szerintem azért mert már nagy a hasam,nem is túl kellemes,szárazabb is vagyok,félek is nehogy valami baj legyen,igaz az elejétől kezdve így volt.
2011. márc. 11. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Az orgazmust én is kívánom, de inkább úgy, ha magamnak "intézem" - érdekes ez, de az aktus valahogy fejben nem megy, általában feszül a pocim, nehéznek érzem magam...( mármint nem kövérnek, hanem az egész testem olyan elnehezűlt)
2011. márc. 12. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!