18 hetes terhes vagyok, mióta tudom, hogy baba lesz nem kívánom a szexet, Más is van így?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 10:13
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én már nem vagyok kismama de én is voltam ezzel így.
Van olyan terhes aki nagyon kívánja van aki kevésbé.
Ez normális folyamat ne izgulj miatta.
üdv 6hós baba mamija
2/7 anonim válasza:
Szia! Én 17 hetes vagyok. Én sem kívánom a szexet. Először a rosszullétek miatt, most meg csak egyszerűen nem kívánom. A párom nagyon megértő, de én nagyon sajnálom szegényt.
4/7 anonim válasza:
Sziasztok! Én is "sorstárs" vagyok, egyáltalán nem kívánom a szexet :( - bíztam benn, hogy majd a 2. harmadban megjön az étvágyam, hát eddig semmi, pedig 24 hetes vagyok... borzasztóan zavar, hogy nem tudom megadni a páromnak amit szeretnék! ő meg annyira megértő, semmi hiszti, megjegyzés... és még ő vigasztal, hogy nem kell rosszul érezzem magam! Annyi változás történt talán, hogy az elején kimondottan ingerlékeny voltam, ha hozzám ért ( már ha csak megérintette a mellbimbómat is) , most már a simogatás jól esik, de ennyi...
5/7 anonim válasza:
Én a 21.hétben vagyok és dettó. De azért a férjemtől nem vonom meg a jót ;-)))
6/7 anonim válasza:
Megnyugtató,hogy nem vagyok egyedül :) Bocsi,hogy offolok,de ti az orgazmust sem kívánjátok?Mert én azt nagyon,az összebújást stb is,csak magát a konkrét aktust nem,azt is szerintem azért mert már nagy a hasam,nem is túl kellemes,szárazabb is vagyok,félek is nehogy valami baj legyen,igaz az elejétől kezdve így volt.
7/7 anonim válasza:
Az orgazmust én is kívánom, de inkább úgy, ha magamnak "intézem" - érdekes ez, de az aktus valahogy fejben nem megy, általában feszül a pocim, nehéznek érzem magam...( mármint nem kövérnek, hanem az egész testem olyan elnehezűlt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!