6-án kellene haviznom 16 és22-én voltunk eggyütt a férjemmel. Pár napja szédölgök szurkál a hasam és nagyon kivánom a savanyu ételeket. Van esélyem, hogy baba van a dologban?
Végre találtam olyanokat, akiknek 6-án kell, hogy elmaradjon. A párommal 21-22-23-án voltunk együtt, szerintem jókor. Lassan egy hete fáj a derekam, a hasam alja, álmos vagyok, hányingerem van, szédülök, illetve 25-26-án volt egy kis pecsételő vérzésem, amit elég biztatónak tartok. Azóta vannak ilyen tüneteim, amióta számításaim szerint beágyazódott. És, aminek még nagyon örültem a hétvégén, hogy gólyák érkeztek a városba, és éppen a mi házunk felett keringtek. Ez nem lehet véletlen, ez jó ómen!!! :)))
Ma teszteltem, mert nem bírtam tovább, persze korán, - lett. Olyan nehéz várakoznom, de úgy érzem, hogy már ketten vagyunk! Nektek is ezt kívánom, és remélem, hogy a tüneteink kismanót jelentenek a pocakunkban!!!
Sok sikert, jó egészséget! Írjátok meg légyszi, hogy kivel mi történt! Melinda
Sziasztok! Nekünk ez az első hónap, hogy próbálkozunk, de minden nap egy örökkévalóságnak tűnik! Van még egy dolog, amire felfigyeltem: valamiért boldog vagyok, csak úgy, és ezt mások is megjegyezték, mintha kicseréltek volna. Ehhez az is hozzátartozik, hogy az elmúlt közel 8 hónap nagyon kemény volt: pánikbetegség, nyugtató, pszichoterápia, alvászavar, sírás, megfordult a fejemben az is, hogy véget vetek ennek, de amióta próbálkozunk mindez eltűnt!!!! Egy pici gondolata húzott ki mindebből, és most egy kicsit félek, hogy visszakerülök, ha mégsem vagyok terhes! :((
Tegnap nagyon fájt a hasam, majdnem elájultam, majd le szakadt a derekam, félek, de BÍZOM IS!!!! Szorítok Mindenkinek! Melinda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!