Agika0219 kérdése:
8 hetesen megfázásra lehet bevenni vmit?
Figyelt kérdés
neo citrant esetleg?
fáj a fejem is..szinte minden kijön belölem..
2011. nov. 7. 10:28
1/7 anonim válasza:
Nekem coldrexet mondott az orvos mert abba paracetamol van ami jó fejfájásra is, és nekünk elvileg csak azt lehet szedni, vagyis a paracetamol tartalmú gyógyszereket, legalábbis fájdalomcsillapításra. Nekem bevált a coldrex néhány nap alatt kimentem belőle. Igyál sok teát, folyadékot és bújj a paplan alá! :)Jobbulást kívánok!Ja és szerintem a neo citran nem jó mert nagyon citromos és még jobban felnyomja a gyomorsavadat, attól még jobban hányni fogsz, szerintem. 16 hetes kismama
2/7 anonim válasza:
Én homeós bogyókat szedtem, az Oscillococcinum nagyon jó, náthára meg a Coryzalia (talán jó helyre írtam az y-t:)). De ha komolyabb a megfázás, kérdezd meg az orvost! És jobbulást!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
a paplan alá bújás nem megy 10 hónapos babóca mellett..
2011. nov. 7. 10:38
4/7 Kerria válasza:
Engem a körzeti nagyon "leszidott" a neo citrán miatt... pedig csak egyet ittam, hogy el tudjak indulni, mert nagyon kész voltam.
így próbálj meg elmenni hozzá, nehogy olyat vegyél be, amivel árthatsz.
5/7 anonim válasza:
A hétvégén én is szenvedtem.Nekem is teljesen jó volt az Oscillococcinum, plusz mellette facsartam grapefrutitot, és áztattam csipkebogyót.Másfél nap alatt helyre jöttem.
Én a kétévesemtől kaptam el.
6/7 anonim válasza:
Kék színű panadolt vehetsz be, Stodal szirupot is lehet, homeósok, köhögésre Homeogene9, oscillo is jó, ha hánysz, hasmenésed van, akkor Normaflore. Ennyi, ami eszembe jutott.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
ma már jobb a helyzet..csak a fejem fáj és be van dugulva az orrom:S
2011. nov. 8. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!