Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetesen miért nem érzek...

10 hetesen miért nem érzek változást a melleimben?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kötelező érezned semmit. Valakinek feszül, valakinek nem. Valakinek megnő már az elején, valakinek nem.

De mire gondolsz pontosan?

Feszült és még mindig feszül, nem múlik el és ez a baj?

Vagy nem is volt eddig sem semmi tünet, és most sincs?

2011. nov. 6. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Eddig még nem volt és nem is érzek semmit! Már volt három terhességem,és a mellérzékenység volt a legbiztosabb és legelső jele!
2011. nov. 6. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Első gyerekemnél az volt az első jel, hogy fájt, feszült, égett a mellem, most 22.hetes vagyok de semmi, nem fáj, nem ég, nem érzékeny:) egyetlen dolgot vettem észre rajta, hogy sötétebb a bimbó . Én annyira nem érzem ezt rossz dolognak:)
2011. nov. 7. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Bár nálam első baba, de én semmilyen változást nem vettem még észre a melleimen. Nem feszültek/feszülnek, nem is nőttek eddig, én csak hírből ismerem az ilyen "fájdalmakat", mert még menstruáció előtt és közben sem volt soha ilyen jellegű problémám.

Nekem erre se doki, se védőnő nem mondta, hogy probléma lenne, vagy befolyásolná a szoptatást, vagy bármit!Azt mondták, hogy ez még mindig változhat, ha meg nem érzek semmit mégsem, inkább örüljek neki!

25 hkm

2011. nov. 7. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!