38 hetesen még a sör reklámon is sírok. Miért?
Olyan, mint a terhesség elején.
Már 3 napja tart és a sör reklám, a Merci csoki reklám, egy kismadár a kerítésünkön...bármin tudok sírni, de nem csak úgy, hogy 1-2 könnycsepp hanem ágyra borulva :O
Tegnap a zuhanykabinban a falhoz kellett támaszkodnom, és már levegőt is alig kaptam úgy sírtam.
Férjem már aggódig (bár lelke mélyén szerintem hülyének néz) :D
Kezdek én is bepánikolni.
Mi lehet velem?????
Ó, a Mercin én is sírok..."te vagy a legszebb csillag életem egén..." és már potyognak a könnyeim.
Ma "táncoltunk" a kisfiammal (én ültem), hatalmasakat nevettünk, és majdnem elbőgtem magam közben, hogy hogy megy az idő, stb.
Szerintem nem vagy egyedül ezzel, ja és az én férjem is hülyének néz:)
szintén 38 hetes
Ne haragudjatok, de kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen ultraszenzitív :D
Cserháti Édes Kisfiam száma nálam is mindig sírós...
Most várom a 3. kisfiamat, úgyhogy még nálunk aktuális is.
Az a csengőhangom a telefonomon.
:D
Én is:) meg hogy mi lesz velem a "nagy" másfél éves fiam meg az apja nélkül a kórházban, meg hogy többé nem ketten leszünk itthon a naggyal, de a kicsivel meg csak a kórházban leszünk ketten...
Tiszta hülye vagyok, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!