30 hetesen mit szedhetek megfázásra? Nátha, torkom fáj, lázam nincs, holnap megyek dokizhoz, de nem akarom hogy "letudjon" annyival hogy felír antibiotikumot. Valami homeopátiás bogyót szedhetnék?
nézd nem keseríteni akarlak, de összeteheted kezed, ha olyan orvost fogsz ki, aki ad egyáltalán valamit.
Engem 32 hetes terhesen, 38.5 volt a lázam meg náthás voltam, meg sem vizsgált. Annyit mondott, hogy köhögéscsillapítót nem szedhet terhes nő. Mondtam, kösz nem köhögök. Mindegy-mondta ő- ha köhögnék, azt nem lehet. és mit lehet? Azt nem tudja. Lázcsillapítót? Sajnos nem tudja. De szerinte 1 algopyrintől olyan nagy baj nem történhet 32 hetes terhesen, de lehet, hogy a rubophen is jó. De inkább talán nem.
És akkor még volt vizitdíj és kért ezért egy ezrest, indokolatlannak minősítve, hogy orvoshoz fordultam. Azóta is bánom, hogy nem rúgtam fel székestől. De köpni nyelni nem tudtam a döbbenettől és így átnyújtottam az ezrest.-mondjuk ez veled már nem történhet meg.
Úgyhogy nagyon kevés orvos tudja, mit kezdjen egy beteg kismamával. Nem véletlen, hogy tavaly hullottak is, mint a legyek. Mert mindannyian kezeletlenek voltak.
Nekem az Oscillococcinum-ot ajánlotta a doki, ez homeós gyógyszer.
Nekem amúgy még az ACC-t is ajánlotta, azt mondta, hogy egy pár ACC-től nem lesz semmi baja a babának, és legalább enyhítem a megfázásos tüneteket.
Szia
pont 1 éve, 32 hetesen voltam náthás, + hangszálgyulladás
ezeket kaptam, szedtem:
algopiryn, ampicillin készítmények, sinupret csepp-köhögésre, sok-sok C-vitamin, tengervizes orrspray,
homeos: apis 15ch, ha piros a torkod és nagyon nehezen nyelsz
belladonna 15ch - h még véletlenül se kapj középfülgyulladást
stodal szirup-köhögésre, osscillo....
jobbulást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!