Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el, hogy 3-4...

Hogy mondjam el, hogy 3-4 hetes terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap elott derult ki,h terhes vagyok, egy teszt alapjan. Nem tervezett a dolog es en egyenlore nem tehetem meg,h vallaljam a babat ( 24 eves vagyok, kulfoldon elek a parommal, meg szeretnek bizonyitani a munkamban es nincs lakasunk sem, se segitsegem ).

Valami miatt felek elmondani a paromnak, egyszeruen nem merem ( o 29 eves ). Egyszer szoba kerult a baba es o is azon az allasponton volt,h egyenlore nem szeretne gyereket. En is tudom,h mit kell tennem ( szeretnem gyogyszeres uton elvetetni ), de beleorulok,h nem tudom senkivel megbeszelni a dolgokat, allandoan rossz kedvem van. Szerintetek hogy alljak neki?

( kerem azokat,akik lebeszelo es itelkezo hozzaszolast irnanak, inkabb ne irjanak semmit )

2009. máj. 7. 16:39
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom az eddigi valaszaitokat!!! Hetvegen, de valoszinuleg meg ma megbeszelem vele. Nagyon izgulok.

Sajnos leginkabb azert is komplikalt a helyzet,mert kulfoldon vagyok, gyokerestul megvaltozott itt az eletem. Termeszetesen szamitani fog a tovabbi lepesben az o reakcioja is,de szinte 98%-ban biztos vagyok,h o is jozan eszere fog hagyatkozni.

Itt nalunk,ha tudod,h mit szeretnel,mar eleve olyan klinikara kuldenek,ahol meg az ultrahang kijelzojet sem lathatod es csak akkor tajekoztatnak a baba allapotarol,fejlodeserol,ha kulon kered. Remelhetoleg muteti abortuszra nem lesz szukseg, csak 2 tablettara,de meg utana is van egy injekcios lehetoseg, de ez kerdes varat magara a jovo het elejeig. Termeszetesen varom a tovabbi velemenyeteket es tanacsaitokat!

2009. máj. 8. 10:11
 22/25 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom, hogy milyen ez a gyógyszeres dolog, de én jobban bíznék a műtéti abortuszban. Ott is vannak kockázatok, de a gyógyszer szerintem nem "tudja kitisztítani" a méhedet. Még a spontán vetélés után is szoktak csinálni egy egészségügyi kaparást. Hát nem tudom, nem ismerem a gyógyszeres változatot, de ezek szerint akkor már ilyen is van.

Majd írd meg, hogy mit mondott a párod!

2009. máj. 8. 17:21
 23/25 A kérdező kommentje:
Mindenkepp megirom! Mar jatszom fejbe,h mit fogok mondani... Itt nalunk 9 het alatt ezt ajanljak,mert kimeletesebb allitolag,mint a muvi beavatkozas. Van egy tabletta es egy huvelykup,amit a korhazban adnak be, fel ora mulva beindulnak h hasgorcsok mint a menstruacional,akkor haza lehet menni pihenni es 2 nap mulva van egy ujabb tabletta, az tisztit ki teljesen. Aztan kontroll.
2009. máj. 8. 17:32
 24/25 A kérdező kommentje:
2009. máj. 8. 17:44
 25/25 A kérdező kommentje:
sziasztok! vegul Pentek este elmondtam, igaz telefonon, gondoltam, amig hazaer ha merges is, lesz ideje kiduhongeni magat, de nagyon normalisan fogadta! Nagyon kedves volt, egesz este korbeugralt. O nem alkotott kulon velemenyt a babaval kapcsolatban,de egyetertett abban,h nem vagyunk felkeszulve, szoval egyenlore nem leszunk szulok. Nagyon koszonom a kedves szavakat es batoritast!
2009. máj. 11. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!