Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miben hozzátok haza a picit a...

Miben hozzátok haza a picit a kórházból? Rugdalózóban mindenképp vagy másban? Augusztusban szülök!

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én augusztusban szültem és adtam rá bodyt,egy kis inget, ujjatlan rugit,meg egy vékony sapit!

2009. máj. 6. 20:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Az tök jó. Mert én sem sima rugira gondoltam hanem valami kis vagányra.De nem durva egy újszülöttnek? Pl : kantáros naci?
2009. máj. 6. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
az elsődleges az lenne, hogy kényelmes legyen neki, ne izzadjon bele, könnyen le lehessen venni felülről egy réteget, ha nagyon meleg a kocsi, az ablakokat le se húzhatjátok majd nehogy huzatot kapjon, szóval nem az a lényeg, hogy vagány-e, és 50-56-os méretben nem is láttam még kantárost
2009. máj. 6. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
kantáros 56-os plüss rugiba hoztuk haza.
2009. máj. 6. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly szültem júniusban. Nagyon nagyon meleg volt mikor hazajöttünk a kórházból (35 fok)

Én, mint aggódó friss anyuka a következőben vittem haza a gyerket:

1 rövidujjú body, fölötte hosszú ujjú rugdalózó, sapka, plüss takaró és mindezek után beraktam egy jó vastag mózeskosárba, aminek be lehet cipzárazni a tetejét!!!!

Anyáááááám! :)

Most már csak röhögök magamon, csoda h nem kapott hőgutát az a szegény gyerek!

Azóta épp ellenkezője vagyok, hadd edződjön! alig van rajta vmi ittbent pedig egész nap a kövön hasal, csücsül, mászik, télen pedig kint aludt a mínuszokban is 2-3 órát naponta.

Még az orra sem folyt eddig pedig már lassan 1 éves lesz!

Szóval ne aggódd túl az öltöztetését! :)

szerintem egy rugi elég és ha nincs aznap hideg elég a pocakját betakarod egy textilpelussal.

Azért vékony cérnasapit adhatsz rá.

2009. máj. 6. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én aug.16-án szültem és igazi nyári idő volt!

Rövidujjú body, kantáros rugi és a hozzáillő kabátja.plüssből volt, 56-os.Majdnem 2x belefért!Ja és sapika!Ne öltöztesd túl!!!

2009. máj. 6. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Én tavaly júliusban szültem. 56-os ruhák indulásból kicsik voltak. Én vékonyabb ujjatlan rugiban hoztam haza, meg egy kis hosszú újjú kabátkában. És egy vékony sapka. Alatta persze rövid újjú bady.:)
2009. máj. 7. 01:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Aug. 28-án született a kislányom, szept.1-jén hoztuk haza: hosszú ujjú body, pamut angolpólya ( én picinek jobban szerettem, mint a rugit és nem volt gond, hogy mekkora a baba, mert úgy kötöttem meg, hogy kényelmes legyen neki. Nem olyan, mint az igazi pólya! Ez egy vékony ruhácska.) és vékony batiszt sapi volt rajta. Amíg kiértünk a kocsihoz, betakartam egy vékony pléddel, de a kocsiban azonnal levettem róla. Még így is melege volt!
2009. máj. 7. 07:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Annyira picik az újszülöttek, hogy mikor nadrágot akartam ráadni az 1 hetes 58 centis lányomra, nem volt semmi a nadrág szárában. Úgy összegömbölyödnek a picibabák, teljesen felhúzzák a lábukat, s csak lóg rjtuk a ruha. Inkább egy atléta szerű bodyt, a hosszú újjú rugit adj rá. Newborn méretűt nyugodtan vehetsz, nem lesz rá nagy, nekünk is első 2-3 hétben azok voltak jók. Utáltam ha lóg rajta a ruha, és 3x vissza van hajtva.

Még azért sem jó kantáros nadrág, mert a zokni seperc alatt leesik a lábáról.

Ezek az én tapaztalataim.

2009. máj. 7. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!