Miben hozzátok haza a picit a kórházból? Rugdalózóban mindenképp vagy másban? Augusztusban szülök!
Szia!
Én augusztusban szültem és adtam rá bodyt,egy kis inget, ujjatlan rugit,meg egy vékony sapit!
Én tavaly szültem júniusban. Nagyon nagyon meleg volt mikor hazajöttünk a kórházból (35 fok)
Én, mint aggódó friss anyuka a következőben vittem haza a gyerket:
1 rövidujjú body, fölötte hosszú ujjú rugdalózó, sapka, plüss takaró és mindezek után beraktam egy jó vastag mózeskosárba, aminek be lehet cipzárazni a tetejét!!!!
Anyáááááám! :)
Most már csak röhögök magamon, csoda h nem kapott hőgutát az a szegény gyerek!
Azóta épp ellenkezője vagyok, hadd edződjön! alig van rajta vmi ittbent pedig egész nap a kövön hasal, csücsül, mászik, télen pedig kint aludt a mínuszokban is 2-3 órát naponta.
Még az orra sem folyt eddig pedig már lassan 1 éves lesz!
Szóval ne aggódd túl az öltöztetését! :)
szerintem egy rugi elég és ha nincs aznap hideg elég a pocakját betakarod egy textilpelussal.
Azért vékony cérnasapit adhatsz rá.
Én aug.16-án szültem és igazi nyári idő volt!
Rövidujjú body, kantáros rugi és a hozzáillő kabátja.plüssből volt, 56-os.Majdnem 2x belefért!Ja és sapika!Ne öltöztesd túl!!!
Annyira picik az újszülöttek, hogy mikor nadrágot akartam ráadni az 1 hetes 58 centis lányomra, nem volt semmi a nadrág szárában. Úgy összegömbölyödnek a picibabák, teljesen felhúzzák a lábukat, s csak lóg rjtuk a ruha. Inkább egy atléta szerű bodyt, a hosszú újjú rugit adj rá. Newborn méretűt nyugodtan vehetsz, nem lesz rá nagy, nekünk is első 2-3 hétben azok voltak jók. Utáltam ha lóg rajta a ruha, és 3x vissza van hajtva.
Még azért sem jó kantáros nadrág, mert a zokni seperc alatt leesik a lábáról.
Ezek az én tapaztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!