Ki hányhetesen veszítette el a magzatát? Mi volt az oka és voltak e tünetek?
Szia! Ne izgulj, nem hiszem, hogy gond lesz nálad!
Nálam 16hetesen fertőzés miatt :S a fertőzés miatt ugye gyulladás lett, és megrepedt a burok.
Aztán végül erős vérzés, és egyebek... nehezen viseltem, sőt még most is sokszor rám jön a sírás, szomorú vagyok miatta. januárban telik le a fél év (júliusban volt a vetélésem), majd akkor újrapróbálkozunk, addig is a sulival leszek elfoglalva..
21/L
Nalam a 11.heten derult ki,hogy a babàm màr nem èl.A vizsgàlatok szerint akkor màr 3 hete nem dobogott a pici szive:( Az orvosok szerint kromoszoma rendellenessèg volt az oka,beteg lett volna.Sajnos ez elofordul,a beteg babàkat sokszor nem engedi megszuletni a termèszet,"szelektàl" ugymond...Szornyu volt!!Nàlam az èg vilàgon semmi tunete nem volt ennek,sem gorcsok,sem vèrzès,semmi...Rosszul pedig soha nem voltam,az elejèn sem,tehàt a terhessègi tunetek elmulàsa miatt sem volt okom arra,hogy azt higyjem bàrmi baj lehet...Szornyu volt...:(
De mièrt gondolod,hogy baj lehet? Erre egy pillanatig se gondolj!Elvezd az àllapotod minden pillanatàt,csak a szèp dolgokra osszpontosits,a fèlelmet,rossz gondolatokat probàld kiuzni a fejedbol! Csak pozitivan!!:)
Problèmamentes terhessèget,jo egèszsèget Nektek!:)
szia!
Ha ennyire aggódsz menj be a dokihoz és kérd meg, h hasi Uh-n nézzek egy szívhangot! Akkor biztos megnyugszol! És mégegy tanács: ne olvasgass itt ilyen témákról, h kinek mikor ment el a gyerkőc! Ne stersszeld magad feleslegesen! És később szüléssel kapcsolatos rémtörténeteket se olvasgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!