Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama, aki a...

Van olyan kismama, aki a terhessége alatt veszítette el valakijét? Hogy élted meg, lett baja a babádnak? Mi történt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 15:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen,14 hetes ikerterhesen, az esküvőm hajnalán a nagynénémet. De "csak" reggel tudtuk meg,amikor felébredtünk. Szép kis hétvége volt...

Hogy éltem meg? Hát,amikor kicsit lenyugodtak a kedélyek mindent illetően,esküvő,temeteés stb...akkor jött ki rajtam fizikailag,sokszor az egekbe szökött a pulzusom és szarul vtam. Aztán a melót is befejeztem,orvosi utasításra és lassan én is helyre jöttem...Kb. 18 hetesen már elmúltak a tüneteim. A babáimnak semmi baja.

2011. aug. 26. 16:31
 2/22 anonim ***** válasza:
82%

Szia.Én 31 hetes voltam mikor egy délelőtt papám meghalt.Sajnos megfulladt ellepte a tüdejét a viz.Az vigasztal a mai napig hogy előtte egy honappal leutaztunk hozzájuk igy el tudtam köszönni tőle..De sirás rohamok jöttek rám,és az járt a fejemben hogy vajon hogy ment el.

Aztán a 32.héten a temetés előtt 2 nappal a szülőszobán kötöttem ki görcsökkel de hál istennek nem indult be a szülés.Nem mehettem volna el de nem bocsátottam volna meg magamnak ha nem bucsuzom el papámtol.A temetésen jol kisirtam magam azota is eszembe jut nagyon sokat de olyan sokat volt beteg hogy be tudom ugyhogy jobb ez igy neki :S:S:S

2011. aug. 26. 16:51
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Én csak majdnem, édesanyámat. Ráadásul pont a méhével volt valami komoly baj, nőgyógyászatra kellett mászkálnom hozzá a sok kismama közé, hónapokon át. A babámnak semmi baja nincs, most vagyok 31 hetes. Körülbelül a 20. hetem környékén kezdődött a kórházba járkálás. Viszont a páromat képletesen elvesztettem. Szakítottam vele. Az már más téma, hogy miért, nagyon súlyos dolgokat csinált.

22/L

2011. aug. 26. 17:26
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem én, hanem a Sógornőm volt terhes. Már nagyon a végén volt, amikor hirtelen meghalt az apukája. Nagyon rossz volt neki, de nem lett semmi baja a kicsi lánynak hál istennek.Pár héttel hamarabb született meg.
2011. aug. 26. 17:45
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
16 hetes terhesen a nagymamámat. Csütörtökön temettük, s szombaton volt az eskűvőnk. Sajnos folytatódott a negatív hatás. A babánk 36 hetesen meghalt.
2011. aug. 26. 19:30
 6/22 A kérdező kommentje:
19:30-as, nagyon sajnálom, hogy meghalt a kisbabád! Én is nagyon féltem a koraszüléstől. 7 hónapos terhes voltam, amikor apukám öngyilkos lett tőlem 3 méterre. Felakasztotta magát, persze részegen... Anyu és én találtuk meg. Sajnos meghalt. Előtte meg 1 hónapig azon idegeskedtem, mikor bántja anyut részegen... Borzalmas volt. De szerencsére nem indult be a szülés. Most 3 hónapos a kicsi lányom.
2011. aug. 26. 21:08
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtátok nekem ezeket!
2011. aug. 26. 21:10
 8/22 anonim ***** válasza:

Sajnálom,ami veletek történt...

Minket az Apukám hagyott itt....számomra váratlanul,de hosszú,súlyos betegség után.El sem tudtam búcsúzni Töle,majd belehaltam...de tudom,Ö "akarta" így,megkímélve engem..valamennyire.

Ahogy az imában van:"harmadnapon...felment a Mennybe.." és vígasztalásul elküldte a Kicsi Fiamat...Imádnák egymást,tudom,valahol benne él tovább...

2011. aug. 26. 21:21
 9/22 A kérdező kommentje:
Nagyon bánom, hogy soha nem láthatja az unokáját, pedig nagyon várta... :)
2011. aug. 26. 21:34
 10/22 anonim ***** válasza:

A bátyámat, kb 3 hete. Teljesen váratlanul és tragikusan. Akkor 9 hetes voltam, az előző babám pont 9 hetesen ment el. Biztos voltam benne, hogy ez sem marad meg, de most kedden voltam UH-n, és rendben volt. Nem tudom mi lesz...

Ráadásul én dohányoztam a terhesség előtt, természetesen leszoktam, amikor teherbe estem, de amikor kiderült ez az eset elszívtam pár szálat, úgy éreztem megbolondulok ha nem gyújtok rá. Szóval egy "kissé" nehéz ez az időszak.

Már nem cigizek és igyekszem elterelni a figyelmem, szinte állandóan alszom. Hát meglátjuk, mi lesz....

2011. aug. 27. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!