Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama, aki a...

Van olyan kismama, aki a terhessége alatt veszítette el valakijét? Hogy élted meg, lett baja a babádnak? Mi történt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 15:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ja és 12 hetesen egy nagyon kedves barátunkat autóbalesetben aki a vőfélyünk lett volna 1 hónap múlva az esküvőnkön. Na, azon sokkal jobban kiakadtam még hetek múlva is sírtam ha rágondoltam. Ezt nem is mondanám el senkinek csak így névtelenül mert olyan csúnyán hangzik, hogy a nagymamám miatt nem sírtam egy barátért meg nagyon.

2011. szept. 4. 18:36
 22/22 anonim ***** válasza:

Én 16 hetes terhes voltam, amikor megtudtam, hogy az apukám rákos beteg. Nagyon bíztunk benne, hogy legyőzi, de nem így lett. Annyi volt a jó a bajban, hogy ,még megélhette az első unokája megszületését. 7 hónapos volt a kislányom, amikor apu elment. Még ha ilyen rövid időre is, de imádták egymást, és tudom, hogy apu fentről vigyáz ránk.

A kislányom nagyon nehezen jött össze. Lombik baba volt. Apu halála után 1 hónappal teherbe estem teljesen spontán. Azt a babát sajnos elvesztettem 8 hetesen, de rá 3 hónapra már ismét babát vártam. Most vagyok 16 hetes, és hiszem, hogy apukám küldte nekünk ezt a kistestvért.

2011. szept. 4. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!