Van olyan kismama, aki a terhessége alatt veszítette el valakijét? Hogy élted meg, lett baja a babádnak? Mi történt?
Utolsó vagyok.
Ja és 12 hetesen egy nagyon kedves barátunkat autóbalesetben aki a vőfélyünk lett volna 1 hónap múlva az esküvőnkön. Na, azon sokkal jobban kiakadtam még hetek múlva is sírtam ha rágondoltam. Ezt nem is mondanám el senkinek csak így névtelenül mert olyan csúnyán hangzik, hogy a nagymamám miatt nem sírtam egy barátért meg nagyon.
Én 16 hetes terhes voltam, amikor megtudtam, hogy az apukám rákos beteg. Nagyon bíztunk benne, hogy legyőzi, de nem így lett. Annyi volt a jó a bajban, hogy ,még megélhette az első unokája megszületését. 7 hónapos volt a kislányom, amikor apu elment. Még ha ilyen rövid időre is, de imádták egymást, és tudom, hogy apu fentről vigyáz ránk.
A kislányom nagyon nehezen jött össze. Lombik baba volt. Apu halála után 1 hónappal teherbe estem teljesen spontán. Azt a babát sajnos elvesztettem 8 hetesen, de rá 3 hónapra már ismét babát vártam. Most vagyok 16 hetes, és hiszem, hogy apukám küldte nekünk ezt a kistestvért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!