Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama, aki a...

Van olyan kismama, aki a terhessége alatt veszítette el valakijét? Hogy élted meg, lett baja a babádnak? Mi történt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 15:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Most olvastam csak végig, és láttam a kommentedben, hogy öngyilkos lett az apukád. Nos, az én bátyám is öngyilkos lett, legalábbis eddig minden jel erre mutat, de még nem zárult le a nyomozás. Senki nem sejtette, hogy ekkora bajban van, jókedvűnek tűnt. Szóval kb sejtem, hogy mit érezhettél.

Azt hiszem, ennél nincs rosszabb.

Utolsó voltam.

2011. aug. 27. 23:04
 12/22 anonim ***** válasza:
18 hetes terhes voltam mikor meghalt a nagypapám. A kislányom pont az ő születésnapján született meg. Ő az én "kárpótlásom".
2011. aug. 29. 14:45
 13/22 anonim ***** válasza:

Barátnőm épphogy elmondta az anyukájának hogy pár hetes terhes amikor meghalt(az anyukája).

A lelki oldala a dolognak sajnos nem tudom hogy alakult de a baba a héten született meg,makk egészséges:)

2011. szept. 3. 12:08
 14/22 Atroposz ***** válasza:
Hát csajok le a kalappal előtettek ........Nagyon erősek vagytok.Mindent megkönnyeztem.
2011. szept. 3. 12:32
 15/22 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos nálunk sem csak a babavárásról szólt a terhesség :(. 25 hetes voltam, amikor az anyósom meghalt, teljesen váratlanul, infarktust kapott és nem tudták már újraéleszteni. Szegénykém nagyon várta az unokát, de sajnos csak 4D-n tudta megnézni, az életben már nem. Nagyon nehéz időszak volt, a férjem azt kérte ne menjek el a temetésre, nem bírná elviselni ha velünk is történne valami... én azóta is úgy érzem jobb lett volna ha elmegyek, mert így olyan furi az egész, mintha a mai napig nem tudnám felfogni, hogy már nincs közöttünk. Amúgy nagyon szerettem, és nagyon sajnálom a kisfiamat, hogy nem ismerhette meg a mamáját.
2011. szept. 3. 13:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Hála Istennek a kisfiam makk egészséges!!!
2011. szept. 3. 13:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Igaz én már nem voltam terhes,de megszületett a 2.gyermekem és Apukám rá 1 hétre meghalt.Programozott császárom volt,amitől Apu nagyon féltett.Meglett a pici,mobilon küldtem Neki 1 fotót és felhívtam hogy jól vagyunk nem kell aggódjon.Másnaptól mint akit elvágtak..senkit nem ismert már meg maga körül.Úgy tűnt mintha arra várt volna,hogy túl legyek ezen az egészen és ő nyugodt szívvel távozhat.Én voltam az egy szem kicsi lánya...
2011. szept. 3. 13:39
 18/22 anonim ***** válasza:

Épphogy csak megtudtam hogy terhes vagyok és meghalt a nagymamám. Sajnos már előtte nagyon beteg volt és nem volt tiszta szellemileg, de sajnálom hogy akkor nem súgtam meg neki hogy ismét babát várok. A babám egészségesen megszületett szerencsére.

Az unokatestvéremék szintén akkora várták a babájukat mint én nekik sajna meghalt szülés közben, de ennek nincs köze a nagymamához.

Nyugodj meg nem lesz semmi baj!

2011. szept. 3. 16:11
 19/22 anonim ***** válasza:

32. hetes voltam, amikor hirtelen meghalt anyukám agyvérzésben, nem volt előjele. nagyon szenvedtem tőle, de nem szültem meg korábban, sőt. 2 nappal túlhordtam. a babám nagyon sírós volt az elején, most is nagyon érzékeny, de ez nem amiatt van, hanem nekem terhességi diabéteszem volt, emiatt alulműködött a méhlepényem, és a babám hiába született időre, csak 2650 gramm lett. éretlen idegrendszerrel született, nagyon sok türelem kellett hozzá.

most nagyon okos, sokat beszélő, de nagyon érzékeny kislány, azt a mai napig rosszul viseli, amikro fáradt, nagyon nagyon nyűgös lesz. de egyébként leszámítva a néhanapján előforduló rosszabb periódusokat, nem nehéz már vele, mert jól fegyelmezhető a megfelelő eszközökkel. nagyon anyás.

2,5 éves múlt 2 hónappal.

2011. szept. 4. 18:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Én 36 hetes voltam amikor meghalt a nagymamám 3 éve. Én sem értem miért de még talán nem is sírtam pedig nem álltunk távol egymástól. Nem tudom, nem értem én sem...
2011. szept. 4. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!