Van olyan kismama, aki a terhessége alatt veszítette el valakijét? Hogy élted meg, lett baja a babádnak? Mi történt?
Most olvastam csak végig, és láttam a kommentedben, hogy öngyilkos lett az apukád. Nos, az én bátyám is öngyilkos lett, legalábbis eddig minden jel erre mutat, de még nem zárult le a nyomozás. Senki nem sejtette, hogy ekkora bajban van, jókedvűnek tűnt. Szóval kb sejtem, hogy mit érezhettél.
Azt hiszem, ennél nincs rosszabb.
Utolsó voltam.
Barátnőm épphogy elmondta az anyukájának hogy pár hetes terhes amikor meghalt(az anyukája).
A lelki oldala a dolognak sajnos nem tudom hogy alakult de a baba a héten született meg,makk egészséges:)
Épphogy csak megtudtam hogy terhes vagyok és meghalt a nagymamám. Sajnos már előtte nagyon beteg volt és nem volt tiszta szellemileg, de sajnálom hogy akkor nem súgtam meg neki hogy ismét babát várok. A babám egészségesen megszületett szerencsére.
Az unokatestvéremék szintén akkora várták a babájukat mint én nekik sajna meghalt szülés közben, de ennek nincs köze a nagymamához.
Nyugodj meg nem lesz semmi baj!
32. hetes voltam, amikor hirtelen meghalt anyukám agyvérzésben, nem volt előjele. nagyon szenvedtem tőle, de nem szültem meg korábban, sőt. 2 nappal túlhordtam. a babám nagyon sírós volt az elején, most is nagyon érzékeny, de ez nem amiatt van, hanem nekem terhességi diabéteszem volt, emiatt alulműködött a méhlepényem, és a babám hiába született időre, csak 2650 gramm lett. éretlen idegrendszerrel született, nagyon sok türelem kellett hozzá.
most nagyon okos, sokat beszélő, de nagyon érzékeny kislány, azt a mai napig rosszul viseli, amikro fáradt, nagyon nagyon nyűgös lesz. de egyébként leszámítva a néhanapján előforduló rosszabb periódusokat, nem nehéz már vele, mert jól fegyelmezhető a megfelelő eszközökkel. nagyon anyás.
2,5 éves múlt 2 hónappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!