Ki hány évesen veszítette el a szüzességét?
18
De még így se azzal volt, akivel kellett volna. Megbántam.
24/L
Én még szűz vagyok, és egyáltalán nem bánnom. Még nem találtam meg azt a fiút, akivel egyáltalán el tudnék képzelni egy párkapcsolatot, szóval barátom sem volt (és nem is csókolóztam még). De nem érzem, hogy bármiről is lemaradnék, majd el jön az az idő is, amikor megtalálom a párom, addig pedig próbálom élvezni az 'egyedüllét' adta előnyöket, mert bár sokan nem hiszik, vannak előnyei az egyedüllétnek is és itt nem arra gondolok, hogy akárkivel kavarhatok.. :)
16/L
17/F szűz vagyok
nemhogy nem találtam meg azt akivel jó lenne, de az a helyzet h még senkit sem :(
én 16/L vagyok
én is szűz vagyok és még barátom sincs, nem is csókolóztam még soha
ezek szerint nem csak én vagyok így vele
te figyelj már ide egy kicsit, nemigaz hogy neked nem dobta fel az oldal a "hasonló" kérdéseket, amikor ezt kiírtad. ennyire gyökér vagy????? de tessék, segítek, csak olvasnod kell. SZÓ SZERINT UGYANEZEK A KÉRDÉSEK!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=122&kere..
35 f, és nem hiányzik nem bántam meg hogy szűz vok, senkivel életembe le nem feküdtem, ilyen vagyok.
Nem vok csúnya, a koromat pedig bőven meghazudtolom ráadásul :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!