Megbántad, hogy túl korán veszítette el a szüzességét?
Hány éves voltál? és mi (/miért) történt?
(amúgy boldog karácsonyt :D)
20 F
16 évesen prostival, nem bánom.
Sokszor leírtam már ide, de még 1x. :D Nem bántam meg. 14 évesen vesztettem el 1 év járás után az akkori barátommal, aki szintén 14 éves volt. Fájt egy kicsit az első, de amúgy kegyetlen jó volt, meg a többi is. :D (otthon, nálunk történt a dolog) Egyáltalán nem bántam meg semmit. A kapcsolat maga 5 évig tartott 13 éves korunktól 18 éves korunkig. :) Szép 5 év volt, örülök, hogy így alakult, persze a végén már elmúlt minden, de nem is vártuk el egymástól, hogy örökre együtt legyünk, csak gondoltunk majd ahogy a sors alakítja. :)
Védekezni tudtuk hogy kell, nem voltunk idióták, ezért sosem lett semmi baj. :) Most 19 vagyok, de már másik párkapcsolatban élek. :)
Boldog karácsonyt! :)
15 éves voltam, egy éve jártunk a barátommal, akibe halálosan szerelmes voltam akkor:) Összesen három évig jártunk. Nem bántam meg, szép emlék marad:)
A védekezésről pedig akkor is tudtam mindent:) Nem is voltunk soha felelőtlenek.
Pár hete történt.Nem bántam meg.Védekeztünk,és csodálatos volt.És azóta még jobb.:)
14L
16 éves voltam
nem bántam meg, bár a pasi azóta megcsalt, megalázott...
msot dobott mikuláskor
szid engem mint a bokrot
és NEM bántam meg
16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!