Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy nem néz szívhan...

Normális, hogy nem néz szívhangot a védőnő?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, még nem néztek. Kérdésemre a válasz, "hát itt nem szoktunk, a védőnőnél sosem néznek". Furcsa mert a barátnőmnek már a 16.-ik héttől néztek. (másik megye). Engem nézett bolondnak a védőnő. Ez normális, hogy nem néznek??? Mindenhol azt olvasom, hogy kellene.
2011. nov. 2. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem (2006-ban) nézték a 14. héttől minden alkalommal.
2011. nov. 2. 22:10
 12/15 Atroposz ***** válasza:
Orvos 4 hetente ,védőnő pedig a 20. héten csinált előszór.
2011. nov. 3. 06:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálunk se nézi a védőnő.Csak vérnyomás, vizelet súly...Nem is hallottam,hogy néznék...Mondjuk még "csak" 13hetes 2 napos vagyok.
2011. nov. 3. 07:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak nagyon furcsának tartottam, mert itt vagyok 21 hetes és még nem is hallottam a szívét. 19hetesen voltam a genetikain, ott is csak a doki nézte, hogy meg van a 4 üreg és ennyi. Lehet, hogy én is veszek egy hallgatót. :)
2011. nov. 3. 08:37
 15/15 anonim ***** válasza:

A protokoll szerint a 28. héttől nézzük a magzat szívhangját. És onnantól minden tanácsadáson! :)

Védőnő Szolnok megyéből

2011. nov. 7. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!