Hány hetesen hallgat először a védőnő szívhangot?
fogászatra menést nálunk sem erőltetei a védőnő.minek is erőltetné.mindenki el tudja dönteni maga is h el megy e vagy sem.a belgyógyra pedig a nődoki adja a beutalót.szívhangot pedig nem tom pontosan ,de huszon egynéhány hetesen nézett először.onnantól kezdve minden alkalommal néz.tehát nyugi.nincsen semmi baj a védőnőddel.
37 hetes km
nekem 19 hetesen néztünk mindkét gyermekünknél szívhangot...
nekem a háziorvosom belgyógyász, telefonon kértem tőle időpontot, a védőnő adja a papírokat nálunk a belgyógyászati vizsgálatokra!! sok ismerősömnél is ő adta. kérdezz rá.
Következő alkalommal biztos néz szívhangot, ja és én a 20. héten voltam mindkét terhességemnél belgyógy. vizsgálaton. Kérjed a papírt és menj.
minden jót!
Az én védőnöm 1x sem hallgatott szívhangot.
Mondjuk én 1x-re mentem védőnöhöz és a dokimhoz.Aki mindig nézett uh-n
Nálunk 20hetesen néz szívhangot a védőnő.Engem elküldött mindenhova,sőt még majdnem le is szidott,amiért hanyagoltam ezeket a dolgokat.De már bepótoltam :)
Szerintem nyugodtan kérdezz meg tőle mindent.
14 hetesen már hallgatóztunk, de én kifejezetten kértem, hogy próbáljuk meg -- sikerrel jártunk. Előző terhességemnél 20 hetesen hallgatózott először a védőnő, de akkor még nem tudtam, hogy van ilyen lehetőség.
Hogy fogorvoshoz és belgyógyászatra mész vagy sem, az a védőnőt nem érdekli, ez a TE érdeked. Érdemes elmenni, nem azért, mert kötelező, hanem magad és a babád miatt.
Ha szeretnél szívhangot hallani, állj ott addig, amíg nem csinálja meg.
Nálunk is csak a 20.hét után hallgat szívhangot a védőnő. Nekem konkrétan a 22.héten.
Engem sem küldtek sem fogászatra, sem belgyogyóra.
33 hetes kismama
Fogorvoshoz mindenki maga dönti el hogy elmegy e, az nem kötelező. A belgyógyászati vizsgálatra valamikor a terhesség lehetőleg első két harmadában kell menni. (nálunk a házidoki megcsinálta), szívhangot meg 24 hét után csinálnak ha jól emlékszem papír szerint, a védőnőm azt mondta ő már szokott 20 hét körül(a lányomnál is akkor csinált először), de előbb nem akar, mert ha mégsem találja meg, akkor nehogy beparázzon a kismama. (a dokim is 17 hetesen próbálta meg először, megtalálta mindkét babáét, de már előre szólt, hogy nem biztos hogy sikerül még, mert kicsik. Ezért nézik addig uh-n, ha kell.)
21 hetes ikres kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!