20hetesen már nézi a védőnő a tanácsadáson a szívhangot?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 22:43
1/8 anonim válasza:
Ez szerintem változó, de hogy mitől függ azt nem tudom...
Nekem a 40 hét alatt egyetlen egyszer sem nézett a védőnő a tanácsadáson szívhangot. Ezzel szemben barátnőmnek már a 20.héttől kezdve minden alkalommal ellenőrizték a szívhangot.
2/8 anonim válasza:
Nekem se nézett soha, mondjuk én nem szeretem, mikor így nyüzsög, a védőnő az egy haszontalan, értelmetlen dolog, nekem még semmit sem segített.
3/8 anonim válasza:
Az első terhességem alatt, 2008-ban a védőnő 1X sem nézett szívhangot. Nemrég elköltöztünk és ismét babát várunk. Az új védő néni viszont már a 15. héttől keresett. Gondolom embere válogatja :)
4/8 anonim válasza:
34 hetes vagyok, eddig sosem nézett...csak mindig megkérdezte h mozog a baba rendesen? mondom h igen és ennyi:)
5/8 anonim válasza:
Szia!27 hetes vagyok!A 20.héttől minden hónapba megnézi sőt ha akarom sűrűbben akkor felajánlotta,hogy menyek fel a tanácsadóba!Nekem nagyon rendes a védőnőm!:-)
6/8 anonim válasza:
Nekem nézett a 18. heti vizsgálaton, mert megkérdeztem lehetne-e és mondta hogy igen :)
Egyébként nekem szerencsém van, pörgős és kedves védőnőnk van, mindenre válaszol és ha kérjük akkor szívhangott hallgatunk, meg magzatmozgásokat :))
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem most volt először a múlt héten, 25 hetesen. De ez változó.
8/8 anonim válasza:
szia nekem 18 hét után nézte elöször. 3 hetente járok hozzá mindig megnézi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!