2008. augusztus 24-én jött meg utoljára a mensim, hányadik hétben vagyok,36 vagy 37? Olyan mintha valahol elszámolták volna. Az én számításom szerint 37, a kiskönyv szerint 36.
Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 12:36
2/3 anonim válasza:
Úgy emlékszem anno nem mindig ugyanúgy számolták, volt ahol azt írták, ami már betöltött volt, eszerint te is 36 hetes vagy, a másiknál meg azt, hogy éppen melyikben vagy ami Neked most 37 (megjegyzem, én betöltött 37. hét után szültem is). Sajna már nem tudom, hol melyik számított, de lehet, hogy Nálad is valami hasonló elnevezésbeli dolog lehet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azt hiszem annó ezért lett rossz az afp-m, mert az elején valahogy nagyon durván elszámolták:(
2009. máj. 6. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!