Utolsó mensim juni 10-én volt, megállapították, hogy kisbabát várok (aug.6-án voltam UH-on), ott azt mondták 5 hetes, a legközelebbi UH szept.9-én lesz, nem lehet, hogy elszámolták?
nem.
van ahol nincs fejlődéskövető azaz kéthetente előirt ultrahang.
megnéznek hat és 10 hetesen.
nincs ezzel gond....
na ezt sem gondoltam volna. akkor várj türelemmel.
szorítok nagyon.
Esetleg közelben kórház?
Vagy másik sztk? Vagy telefonkönyv, magán orvos. Spec én ilyen esetben kifizetnék nagyobb összeget is, mintsem elszámoljanak. 9hetes6napos, 10.hétben vagy, erre azt mondja a doki, hogy fele a kicsi.
Most vagy nem júni, és remélem nem kevered a júnit júlival(anyum igen:D) és tudod mikor volt utoljára. Vagy nagyon hülye az orvosod. Ha az első, és elnézted az időpontot, akkor lehetsz 5hetes4napos.
Ha hülye a doki, nézd meg a leletet, milyen dátumot írtak utolsó menzire. Mert lehet félre hallotta, és simán csak a dátum alapján ráírják, hogy mennyi idős terhes vagy. Velem megcsinálták. 32hetes voltam, júli2re kiírva, és júni2írtak a leletre, helyből 36hetes lettem, a dokinak meg nem tűnt fel, nem volt akkor Uh mondjuk... de amilyen vénség volt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!