Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kórházba 19. hétre írták a...

A kórházba 19. hétre írták a legközelebbi ultrahangot. Előtte mikor lehet elmenni 4D-re?

Figyelt kérdés
Szeretnék előtte egy 4D ultrahangot csináltatni, mert igazából a kórházi csajok nagyon rendesek aranyosak. Gyönyörködtek is a babában, de nem mondtak semmit. Azért szeretném megcsináltatni, hogy biztosan tudjam, hogy rendben van-e. Mikor érdemes elmenni? 16-17 hetesen? Azt mondják akkor már az is látszik, hogy fiú vagy lány.
2011. febr. 3. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen a neme akkor már látszik ha úgy fordul.

ha viszont a baba arcvonásaira vagytok kiváncsiak - kire hasonlit stb. akkor később a 30. hét körül érdemesebb menni.

2011. febr. 3. 08:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem-nem. Félreértettél én az egészségére vagyok kíváncsi, hogy szépen fejlődik-e, nincs-e valami elváltozás stb.
2011. febr. 3. 08:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Akár már most is elmennék, de nem akarok most megint hüvelyi uh-t, így várok pár hetet, én a 16. hétre gondoltam. Most vagyok 12+3-as.
2011. febr. 3. 08:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 18 hetesen menjél akkor szokott nagy genetikai Uh is lenni.
2011. febr. 3. 09:04
 5/9 anonim ***** válasza:

mi voltunk a 16-on 4D, de nem tudták megmondani a nemét, pedig nem nagyon takargatta magát.

Viszont genetikaira már jó volt, látták, hogy hány ér van a köldök zsinórban,stb.

Az arca meg kis ufós volt. :)

2011. febr. 3. 09:18
 6/9 anonim ***** válasza:

első v. értettem amit irtál de azért nem fizetnék mert egyesek nem közölnek veled semmit.

akkor meg ha valóban nem közölnek akkor nem rendesek aranyosak mert ez munkaköri kötelesség lenne...

igen az egészsége -bármikor-

2011. febr. 3. 09:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Oké. De én most mit csináljak? 5 ezer a 4d uh, babamozi nélkül, leletek és fényképek. Ennyit csak kibírok, nem?
2011. febr. 3. 10:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 16. héten megyek, mert az kb. félidőben van a 2 kötelező uh között.
2011. febr. 3. 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a 18. héten csináltatom meg 4D-vel a genetikai UH-t. De a 16.-17.héten is szerintem már sok mindent látnak (egészségileg), és ha tényleg "csak" 5.000 Ft, akkor menj nyugodtan.

A baba nemét nem biztos, hogy meg fogják tudni mondani, főleg, ha nem is úgy fordul.

2011. febr. 3. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!