A kórházba 19. hétre írták a legközelebbi ultrahangot. Előtte mikor lehet elmenni 4D-re?
Igen a neme akkor már látszik ha úgy fordul.
ha viszont a baba arcvonásaira vagytok kiváncsiak - kire hasonlit stb. akkor később a 30. hét körül érdemesebb menni.
mi voltunk a 16-on 4D, de nem tudták megmondani a nemét, pedig nem nagyon takargatta magát.
Viszont genetikaira már jó volt, látták, hogy hány ér van a köldök zsinórban,stb.
Az arca meg kis ufós volt. :)
első v. értettem amit irtál de azért nem fizetnék mert egyesek nem közölnek veled semmit.
akkor meg ha valóban nem közölnek akkor nem rendesek aranyosak mert ez munkaköri kötelesség lenne...
igen az egészsége -bármikor-
Én a 18. héten csináltatom meg 4D-vel a genetikai UH-t. De a 16.-17.héten is szerintem már sok mindent látnak (egészségileg), és ha tényleg "csak" 5.000 Ft, akkor menj nyugodtan.
A baba nemét nem biztos, hogy meg fogják tudni mondani, főleg, ha nem is úgy fordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!