Rakna fel nekem valaki olyan 12 hetes ultrahangot ahol kisfiu volt a bebi?
Nekem kisfiu, de egyáltalán nem látszódott a neme még 12hetes uh-n, sőt voltam 14.héten is, de akkor sem, csak 18.héten tudtuk meg. Viszont a linkből talán talász olyan képet, amit keresel.
Egyébként a 16.hétig biztosra nem tudják megmondani a baba nemét. Legalábbis aki tippelget, annak vagy bejön vagy nem. Nekem majdnem 15hetesen mondta a doki mikor UH-n voltam, hogy ha tippelnie kellene fiut mondana, de ebből még nyugodtan lehet lány is! Ilyenkor 12hetesen még egyformák a nemi szerveik nagyjából, ilyenkor kisfiunak kislánynak kiáll egy kis gombszerű kezdemény a pacakja legaljából és ebből lesz később a pénisz vagy csikló, nekem így magyarázta a dokim.
Pár hét és biztos megtudod a babád nemét, addig meg minek találgatni, még beleéled magad, hogy kisfiad lesz, és a végén esetleg kiscsajszi?
BOldog babavárást és türlemet kivánok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!