Juniusban szulo kismamak, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Nem tudom h vagytok vele,junius 20-ra vagyok kiirva de mar egyre turelmetlenebb vagyok.Babanak mar majdnem minden meg van,mar csak a babakad hianyzik,meg nehany aprosag.Es kislanyom lesz.
Nektek mar meg van minden?
Milyen nemu a pocaklako?
Mikorra vagytok kiirva?
Hizas,vizesedes?
Szules?(apas-nem apas)
Bocsi h ennyit kerdezek de a kornyezetembe mindenki csak oszre varja a babat es nincs ilyen idos terhes mint en.
Bevallom h a szulestol is egyre jobban felek.
Csak kicsit vizesedek es eddig 7 kg-t hiztam.
Szep babavarast.
2009. máj. 5. 17:24
11/11 anonim válasza:
persze hogy irhatsz nyugodtan privit en is torontoba vagyok:) hat nem egeszen dobnak ki a korhazbol 1 nap utan:) en pentek reggel mentem be szulni beinditott szules volt) es majd hetfon reggel mehettunk haza igaz szombat reggel szultem meg!merre fogsz szulni melyik korhazba?na irj privit! varom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!