Juniusban szulo kismamak, hogy vagytok?
Nem tudom h vagytok vele,junius 20-ra vagyok kiirva de mar egyre turelmetlenebb vagyok.Babanak mar majdnem minden meg van,mar csak a babakad hianyzik,meg nehany aprosag.Es kislanyom lesz.
Nektek mar meg van minden?
Milyen nemu a pocaklako?
Mikorra vagytok kiirva?
Hizas,vizesedes?
Szules?(apas-nem apas)
Bocsi h ennyit kerdezek de a kornyezetembe mindenki csak oszre varja a babat es nincs ilyen idos terhes mint en.
Bevallom h a szulestol is egyre jobban felek.
Csak kicsit vizesedek es eddig 7 kg-t hiztam.
Szep babavarast.
Szia! Én is június 20-ra vagyok kiírva. :)
Nálunk egy kisfiú és egy kislány lesz, úgyhogy szinte mindenből kettőt kell(ett) beszerezni. Mára már csak egy-két apróság megvásárlása van hátra (szerencsére).
Eddig 10 kg-ot híztam, nem vizesedek, csak néha keményedik a hasam, más "probléma" eddig nem jelentkezett.
Mi az apás szülés mellett döntöttünk és már nagyon várjuk a napot, mikor megszületnek a pocaklakók. A szüléstől egyáltalán nem félek, mert látom értelmét a szenvedésnek, fájdalmaknak.
Boldog babavárást!
Sziasztok!Koszi a valaszokat!
Elsonek:Kanadaba fogok szulni.Te?
Amikor terhes lettem mondta a ferjem h nem akar bejonni,most meg mar nagyon be akar jonni.En nem eroltetem,majd eldonti.
Masodiknak:abszolut nem baj h irtal:)
Harmadiknak:2 baba?Gratulalok!Es csak 10 kg a plusz?Nagyon ugyes vagy:).
Szia!
Én június 13-ra vagyok kiírva és apás szülést tervezünk. A Bajcsyban fogok szülni.
Nekünk is már csak néhány apróság hiányzik. Én sajnos nagyon vizesedek 63kg-ról indultam, most 81 kg vagyok. Az alvás nem megy, kb. 1 hónapja nem tudok átaludni egy éjszakát sem, 2-3 óránként felébredek. A csípőm és a szeméremcsontom éjszaka iszonyatosan fáj, néha leizzadok, amire átfordulok a másik oldalamra. De napközben is időnként olyan érzésem van, mintha szét akarna esni a medencém.
A szülésen én is egyre többet agyalok. Én attól izgulok, hogy tudok-e fegyelmezett és együttműködő lenni a szülőszobán és hogy fogom viselni a fájdalmakat. Próbálom ráhangolni magamat, de úgyis a helyzet adja magát, persze fel kell készülni lelkileg és testileg is - de fontos hogy együttműködjünk az orvossal és a szülésznővel.
Ja, és kisfiam lesz. :-)
Kitartás, és ügyes légy!
Szia!
Én Június 8-ra vagyok kiírva. Változó, mennyire vagyok türelmetlen, sokszor inkább sajnálom, hogy véget ér a bbavárás, én nagyon élveztem/élvezem. Megvan már mindenünk, csak azok nincsenek még itt, amiket a barátnők hoznak, az majd 2-3 hét múlva jön :-)
Amúgy kislányt várunk.
7 kg-t híztál? De ügyes vagy! Mennyivel kezdtél? Én 59 kg-val indultam, eddig 11 kg-t kaptam magamra, ebből 2325 a kislányom. Viszont nem vizesedek, estére dagad meg kicsit a bokám, ha sokat talpalok napközben.
A szülés papás lesz, ez nem volt nálunk kérdés, a párom már tűkön ül, annyira várja. Néha én is félek a szüléstől. Illetve magától a szüléstől annyira nem is, inkább az gondolkodtat el néha, hogy mennyire leszek kiszolgáltatott helyzetben (tudod, felrakott lábak, aztán "nyomjon, anyuka!"). Viszont ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ott lesz a párom, meg a dokim, akinek elég sokmindent köszönhetek, ha tehát ők ketten ott vannak, akkor ugyan mi baj lehetne?
Türelmet és szép babavárást a hátralévő időre!
Szio!
En juinius 17-re vagyok kiirva.Mi kisfiut varunk.:) Nekunk is mar csak a babakad meg egy ket aprosag hianyzik.Nekem sajnos a 27.heten epekoveim lettek es ezert figyelnem kell mit eszek.En 78 kiloval kezdtem a terhesseget es most vagyok 74 kilo.A kisfiamat 2 hete 2300 grammnak mondta a doki.En belgiumban szulok.
Konnyu szulest neked!:)
Sziasztok!
Koszi a valaszt mindenkinek.
A szinten Kanadai kismamanak:Torontoba lakunk a ferjemmel,meg csak szeptember ota.Ti merre fele?Irhatnek neked privit?Nagyon zavar h ilyen keves vizsgalat van es tenyleg igaz h ha minden rendbe van a szulesnel akkor 1 nap utan mehetunk haza a babaval?
18:01:En is 59 kg-val kezdtem a terhesseget.De az a 11 kg nektek is nagyon jo.
Nekem is faj mar alul mindenem,elkezdtem kinyilni.
Az alvas....az nalunk is egy kulon fejezet:).
Raadasul a kislanyom hiper aktiv,meg ejszaka is csinalja a musort.Pedig nem fogyasztok kavet csak ritkan egy kis colat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!