Ilyenkor mit tudok még tenni? Többi lent.
27 hetes vagyok, a 20. héttől görcsölgetek, keményedek, nagyon sokat feszül a hasam.
3*1-4*1 Magnesii citricit szedek, a dokim tud a keményedésekről, de azt mondta, amíg zárt a méhszáj nem kell befeküdnöm.
Este nagyon szenvedtem, többször görcsöltem és úgy érzem ma is megismétlődik. A méhszájam zárt, nemrég nézték. Mit tudok még tenni?(amennyit csak lehet pihenek, szedem a magnéziumot.)
Szia!
Szeretnék segíteni, remélem tudok...
Én a 20. héttől szintén erősen keményedtem és görcsölt a hasam (előtte 2 hónappal volt egy spontán vetélésem, talán az miatt)
A külső méhszáj is kinyílt másfél ujjnyira.
Mg Citricit szedtem 3X2 tbl ÉS NO-SPA-t!
A No-Spa-t kismamák is szedhetik, vény nélkül kapható és biztos vagyok benne, hogy nekem az segített.
Én nem tudtam feküdni egész nap, 2 nagyobb gyerkőc van itthon.
Persze mindenképpen kérdezz rá a dokidtól (én nem tettem, mert pont 3 napos hosszú hétvége volt és az ügyeletes gyógyszertárban ajánlotta a gyógyszerész) Bevettem, de utána szóltam az orvosomnak és azt mondta, hogy jól tettem.
Most már 36 hetet is betöltöttük.
Szorítok Neked, tudom milyen aggasztó tud lenni! :(
Szia, 30 hetes vagyok, és ugyan ezzel kínlódtam, amivel Te.
Ami bevált, orvosi javaslatra:
reggel egy MagnoSolv granulátum
délután egy Calcium Sandoz
este még egy MagnoSolv
Amúgy én Magne B6-ot szedtem, 3x2-t (magamtól), de erre azt mondták, hogy sok.
Ha nem múlt volna el ettől a kalcium bepótlástól, akkor még káliumot adott volna, nem tudom, hogy milyen formában, valami olyan készítményt, amiben az IS van.
Remélem, tudtam segíteni, én is nagyon sokat kínlódtam a görcsökkel, néha már a könnyem is potyogott :-(, annyira sajnáltam magam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!