Olyan kicsinek találom a pocakon. Néztem képeket, másnak ilyenkor már sokkal nagyobb pocija van rajtam meg szinte semmi se látszik. Lehet valamit tenni azért, hogy nagyobb legyen a pocim? Vagy akkora amekkora?
Könnyebb lenne megállapítani, hogy normál méretű-e a hasad, ha tudnánk, mennyi idős terhes vagy:)
Hiszen 13. héthez ez nagy, 35. héthez meg picit kicsi:D
Nekem az elsövel alig volt pocakom (6 hónaposan még bikiniben jártam és nem akartál elhinni, hogy terhes vagyok), és a gyerek teljesen normális méretü lett. Örülj neki, igy sokkal kényelmesebb a terhességed.
(Nekem másodszorra ikrek lettek és velük már félidösen akkor volt, mint az elsövel szülés elött közvetlenül, a végén meg alig birtam mozogni - és nem hoztam közben, csak 12 kg-ot)
:)
Az elsővel nekem is ekkora pocim volt ennyi időssen! A végén nem lett hatalmas hasam,de azért elég terebélyes volt! :D
A másodikkal tisztán emlékszem,hogy a 22. héten még senki nem mondta meg,hogy terhes volnék- mondjuk lett egy kis (3kg)plusszom az első baba után.. de akkor sem látszódott.
Majd ha a 3. babádat várod,akkor a 16. héten már majd megszólnak,hogy "nem tán?!" :)
Hamarosan egyértelmű lesz a külvilág számára is,hogy kismama vagy!! Addig pedig légy türelemmel!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyermekes,30 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!