Olyan kicsinek találom a pocakon. Néztem képeket, másnak ilyenkor már sokkal nagyobb pocija van rajtam meg szinte semmi se látszik. Lehet valamit tenni azért, hogy nagyobb legyen a pocim? Vagy akkora amekkora?
Na akkor most megmutatom miért is ne akarj nagy pocit:(((Hatalmas hasam volt az első perctől kezdve,egy éve szültem és így nézek ki!!
Gondolom az első babád lesz, kérdező!
Nekem elsőnél ennyi idősen gyakorlatilag semmi nem látszott, 20 hetes elmúltam, mikor ekkora lett a pocak.
szia
en 24hetes vagyok es joval kisebb a pocakom, meg a mult heten sem vettek eszre hogy babat varok, sot tegnap osszekevertek a baratnommel, egymas mellett alltunk es tole kerdeztek hogy mikor jon a baba, pedig mar ket eve szult, csak neki nem megy le a felesleg ami akkor feljott ra. Amugy megertelek, mar en is alig varom hogy verge buszkelkedhessek vele
Na,igen! A nagy pocak hátrányáról nem sokan beszélnek! A vissza nem húzódott bőrt csak egy plasztikai sebész távolíthatja el! Nekem is maradt némi,de mivel nem volt hatalmas pocakom-csak terebélyes- így nem annyira vészes,de engem még így is zavar... Nem hatalmas kötényem maradt,de így sem tudtam belehízni! Szerencsére csak engem zavar!
Ha csak nincs jó genetikád- amit nem lehet megmondani előre- akkor ne akarj hatalmas pocakot!
Az egyik ismerősöm nagyon szerencsés volt! 3 éve amikor a 2 hetes babáját voltunk látogatni,akkor a csajon nem hogy visszamaradt bőr,de egy csík sem volt!-noha neki szép nagy pocakja volt! Kicsit irigy is lettem! De én még így is örülhetek,mert anyám és nővérem már rég el voltak hízva ilyenkor!
Bocs,ha hosszú voltam!
Üdv:2gyerkőcös,30 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!