Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan kicsinek találom a...

Olyan kicsinek találom a pocakon. Néztem képeket, másnak ilyenkor már sokkal nagyobb pocija van rajtam meg szinte semmi se látszik. Lehet valamit tenni azért, hogy nagyobb legyen a pocim? Vagy akkora amekkora?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 16:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Na akkor most megmutatom miért is ne akarj nagy pocit:(((Hatalmas hasam volt az első perctől kezdve,egy éve szültem és így nézek ki!!

[link]

2011. júl. 8. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Gondolom az első babád lesz, kérdező!

Nekem elsőnél ennyi idősen gyakorlatilag semmi nem látszott, 20 hetes elmúltam, mikor ekkora lett a pocak.

2011. júl. 8. 20:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. júl. 8. 20:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nekem a 20.héten volt ekkora pocakom. Bár emlékszem, én is mindig azon voltam kiakadva, hogy mindenki azzal jön, neki ilyenkor mekkora pocakja volt. Teljesen helyes pocakod van!!!
2011. júl. 8. 20:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez vicces, már bocs. Első babával, 15 hetesen mekkora hasat akarsz? Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, na de azért telhetetlen ne legyél..
2011. júl. 8. 23:28
 16/17 anonim ***** válasza:

szia

en 24hetes vagyok es joval kisebb a pocakom, meg a mult heten sem vettek eszre hogy babat varok, sot tegnap osszekevertek a baratnommel, egymas mellett alltunk es tole kerdeztek hogy mikor jon a baba, pedig mar ket eve szult, csak neki nem megy le a felesleg ami akkor feljott ra. Amugy megertelek, mar en is alig varom hogy verge buszkelkedhessek vele

2011. júl. 9. 10:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Na,igen! A nagy pocak hátrányáról nem sokan beszélnek! A vissza nem húzódott bőrt csak egy plasztikai sebész távolíthatja el! Nekem is maradt némi,de mivel nem volt hatalmas pocakom-csak terebélyes- így nem annyira vészes,de engem még így is zavar... Nem hatalmas kötényem maradt,de így sem tudtam belehízni! Szerencsére csak engem zavar!

Ha csak nincs jó genetikád- amit nem lehet megmondani előre- akkor ne akarj hatalmas pocakot!

Az egyik ismerősöm nagyon szerencsés volt! 3 éve amikor a 2 hetes babáját voltunk látogatni,akkor a csajon nem hogy visszamaradt bőr,de egy csík sem volt!-noha neki szép nagy pocakja volt! Kicsit irigy is lettem! De én még így is örülhetek,mert anyám és nővérem már rég el voltak hízva ilyenkor!

Bocs,ha hosszú voltam!

Üdv:2gyerkőcös,30 heteske

2011. júl. 9. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!