19hetesen fejvég fekvésű a babám. Nem csak később szoktak ide fordulni? Vagy még ilyenkor össze vissza forgolódnak?
Szia!
Ilyenkor még bőven van helyük a ficánkolásra, meg is teszik lelkesen. A lényeg, hogy a végén, amikor kell, akkor ne legyen "faros".!
Jó babavárást!
Nekem a 19.ik héttől minden uh-on fejvégű volt és úgy is maradt szerencsére.
Üdv 36 hkm.
szia
nekem is 17-dik hettol fejvegu, sose fordult meg, 30 hetesen mar a feje teljesen beagyazodott a medencebe, ami a noverke szerint lehetetlen /o mar csak jobban tudta mint a doki/ es azota is ugy fekszik es esze agaban sincs kijonni, ma kezden a 40-dik hetet.
Orulj neki es bizz benne hogy igy marad, es akkor legalabb ezen nem kell izgulnod a vegefele
Nekem az első fiam 37.hétig harántba feküdt.
a második 27.hétig fejvégű volt- akkor gondolt egyet és visszafordult farosba, de 29.héten már újra fejvégű volt- úgy is maradt, de a "tengelye körül" egyfolytában forgott.
Most a harmadikat várom, múlt héten voltm 23hetes, ott farosnak mondták, pedig azelőtt eddig végig fejvégű volt....Ficánkol is rendesen- 2hét mulva megyek uh-ra kiváncsi vagyok ott hogy fog feküdni... :)
Ne aggódj, még bőven foroghat mindenfele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!