33 hetes terhes vagyok. Tényleg ennyire nem lehetne semmit csinálnom, csak pihennem?
Figyelt kérdés
Mindenki állandóan azzal van elfoglalva, hogy pihenjek sokat, alszom-e eleget napközben, vigyázzak magamra, ezt se csináljak, azt se csináljak, csak pihenjek, pihenjek, pihenjek.2009. máj. 2. 18:25
1/2 anonim válasza:
Szia!
Egy 33 hetes, nagyposcakostól tényleg sokszor elvárják, de szerintem azért nyugodtan megcsinálhatod azt amit szeretnél, ha nem fáradsz el nagyon. Maximum kétszerre- háromszorra csinálod meg. A tested majd figyelmeztet, ha baj van. Amikor nagyon fáradt vagy inkább dőlj le.
Én a 39. héten vezettem még a háztartást, mindennap főztem, és még biciklire is ültem, amikor kellett.
Viszont ne hagyd el magad, mert csak roszabb lesz a szülésnél, mert nehezebb lesz.
üdv. Csilla
2/2 anonim válasza:
Szerintem, ha nincs semmi bajod és jól érzed magad, nyugodtan csináld a dolgaidat. A napi mozgás, házimunka nem fog megártani, persze ha elfáradsz, pihenj, ne hajtsd túl magad. Én minden terhességemet (4) úgymond végig dolgoztam. Nagy a házunk és a kert is hatalmas, helyettem nem csinálta meg senki, így rám maradt.. Emellett, a nagyobb gyerekeim között csak 3 és 2,5 év van, így őket sem hanyagolhattam el. Szerintem éppen emiatt, hogy nem hagytam el magam és aktívan éltem, szültem viszonylag könnyen minden gyerekemet. Persze, pihenni kell, de tudod, a terhesség nem betegség, csak egy állapot, ha nem vagy veszélyeztetett terhes és az orvosod se tiltott el semmitől, nyugodtan éld az eddig megszokott életed, csak figyelj arra, hogy ne vigyél semmit se túlzásba. Boldog babavárást, könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!