Segít a párotok a készülődésben?
Igen, ez nagyon rossz érzés. De ha ez most így alakul, akkor később sem lesz jobb, amikor megvan a baba. Párodnak nincs igénye esetleg a közös készülődésre, kiválasztásra, döntésre? Egy picit?
Egyszer-egyszer egy órácska bevásárlás az éjfélig nyitvatartó Tesco-ban? Nem hinném, hogy nagy baj lenne a rengeteg munka után.
Teljesen megértelek az érzés miatt.
Nagyon nem lehet ez kifogás, hidd el!
Nekem kerek-perec megmondta a párom, hogy szedjem össze mi kell, válasszam ki, hogy mikor odakerül a sor csak el kelljen menni és elhozni. Nem minden pasi egyforma, az enyém pl. nem szeret tökölni egyébként sem. Pedig nagyon szeret minket és törődik velünk. Én itthon vagyok, szépen kiválogatom, amit gondolok és kész. Ők nem igazán értenek az ilyen dolgokhoz. De egy próbát megér, hogy nem veszed meg pl. az előkéket, a cumisüveget, a body-kat, stb., hanem egy nagybevásárlás alkalmával odaviszed a babás részre és együtt válogattok.
Ja, és ne feledd, sosem vagy egyedül hiszen ott a kis pocaklakó!
Sok boldogságot! :)
Szia!
Nekem a párom elég sok mindenben segít. Az , hogy túlképp nem ő fog szülni , hanem én , és nem ő érzi a babát , hanem én; az még nem azt jelenti , hogy "fel kell menteni" a babavárás alól.Együtt megyünk vásárolgatni , mondogatom neki a babás dolgokat. Lehet , hogy nem intenzíven éli meg és arra koncentrál, hogy "minden" meglegyen ; de segítőkész és tudja, hogy fontosak nekem ezek a dolgok.
36 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!