Haza költöznétek kismamik a helyemben?
Figyelt kérdés
Albérletben élek Budapesten az apuka sokat tartózkodik külföldön és vidéken.Teljesen egyedűl érzem magam.Van lehetőségünk most egy olcsóbb ingatlanhoz hozzájutni szüleimmel egy faluban(szabolcsban).De az apuka igy is ritkán tud velünk lenni.(valakinek dolgozni is kell)Szabolcs megyében pedig ez szinte lehetetlen.8hetes kismama2011. okt. 18. 13:18
11/12 anonim válasza:
Én hazaköltöznék.Mi is Pest környékén lakunk, szülők 200km-re, és nagyon hiányzik, hogy valaki néha besegítsen gyerekfronton.Mi egy-egy hétre szoktunk hazamenni, olyankor mindenki kiunokázza magát, és én sem vagyok annyit egyedül, aztán vissza a hétköznapokba. Ha lehet, akkor legalább az elején egy pár hónapra érdemes közel lenni a mamához, mert elég elveszett tud lenni az ember lánya.
12/12 Atroposz válasza:
Az én párom is sokat van távol 2 hetente van itthon. (kamionsofőr) Én megszoktam az egyedlétett még kb 19 hét és babázhatok.Mi kis városban lakunk 10km-re a anyukáméktól 2 km-re apósomtól.Így ha megunom az egyedüllétet akkor irány ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!