Csak1csajszi kérdése:
Fiatal kismamák, anyukák! Hány évesen estetek teherbe, mi volt az első gondolatotok, és a szüleitek/párod szülei/ismerősök mit szóltak hozzá?
Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes,csak kíváncsi! :)2011. okt. 14. 00:53
11/18 anonim válasza:
24 évesen szültem az elsőt, most 27 vagyok és jön a második baba. Terveztük, és nagyon örültünk hogy sikerült, első baba elsőre, most 3 hónapban, szóval szerencsésnek mondhatom magam legalábbis eddig, remélem minden rendben lesz. Szülők is nagyon örültek és örülnek most is csak teli vannak aggodalommal ahogy én is, de ez természetes.
12/18 anonim válasza:
Én 32 éves vagyok és első babámat várom fél évig próbálkoztunk mindenki nagyon várta a családban és mindenki nagyon örült neki,és nem érzem hogy "öreg kismama" lennék,első gondolatom az volt végre ott a két csík gyorsan kell még egy teszt.
13/18 anonim válasza:
22 voltam mikor teherbe estem nem terveztük de nagyon örültünk.
Most a másodikat terveztük 25 vagyok és 14 hetes kismami.
14/18 anonim válasza:
21 éves vagyok és a 38 héten járok.Régóta szerettem volna babát, de míg nagyon akartam addig nem jött össze.Utána új munkahely stb...nem is számítottam rá, teherbe estem:)De nagyon boldog vagyok.
15/18 anonim válasza:
1 évesen estem teherbe. Mikor elmondtam a páromnak, akivel már akkor 3 éve együtt voltunk, azt mondta, kirugja belőlem. Azonnal szakitottam vele. Szüleim nagyon örültek, suli miatt aggódtak, de befejeztem magántanulóként a baba mellett. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy elvetessem a babámat. Most 5 éves, apja még nem látta!! Nem is kell, hogy lássa, hisz azóta megtaláltam a boldogságot egy másik férfi mellett, akit lányom apának hiv, és most uton van a kistesó. Ma vagyok 25 éves, és 9 hetes!!
16/18 anonim válasza:
Előző vagyok. 19 évesen estem teherbe.. bocs..:))
17/18 anonim válasza:
Utolsónak! Boldog születésnapot és büszke lehetsz magadra. Gratulálok!!!
2 hónapos Kisherceg anyukája
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :-) Utolsó,boldog születésnapot és babavárást!! :))) Én 19 éves vagyok,én is örülnék egy babának,párom még nem akar,meg szülők se örülnének,még suliba járok és párom is,persze mellette dolgozik :) Sok örömet mindenkinek! :-)
2011. okt. 14. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!